L’enderroc de l’edifici de l’Escola de Vela a Riuet, malmès amb els últims temporals, començarà divendres

L’Ajuntament enderrocarà “d’urgència” i per “qüestions de seguretat” l’edifici de l’Escola de Vela a la platja de Riuet. L’edifici, que és propietat municipal i va ser construït als anys vuitanta, està situat a l’extrem sud del passeig marítim, un àmbit molt afectat pels temporals marítims en els darrers anys.

L’equipament ja havia quedat malmès amb les garbinades del març, que van descalçar-ne la plataforma. De fet, es trobava acordonat des d’aleshores. Aquest dilluns, però, a causa de la mala mar, part de la façana va cedir i va acabar desprenent-se.

En una trobada amb mitjans aquest dimecres, 1 de maig, l’alcalde Maurici Jiménez, ha explicat que després d’avaluar com ha quedat l’edifici, els tècnics municipals han determinat que l’edificació no és recuperable i s’ha declarat “l’estat de ruïna” d’aquesta. I s’ha acordat enderrocar-lo per “qüestions de seguretat”, uns treballs que començaran divendres a primera hora del matí i, previsiblement, no s’allargaran més enllà del cap de setmana.

També es descarta la seva reconstrucció en el futur damunt de la platja.

Costes de l’Estat també s’ha compromès a dur a terme una actuació d’emergència durant les pròximes setmanes, consolidant el ferm amb un petit mur de rocalla que permeti estabilitzar la zona (com ja s’havia fet en altres trams del passeig marítim afectats pel temporal Glòria).

Pel que fa a l’activitat d’esports nàutics es podrà reprendre instal·lant mòduls provisionals, tan bon punt es pugui garantir l’accés fins a la platja i a l’aigua.

(font: Informatius RPA i ACN)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.