En marxa una investigació policial per a determinar les causes dels despreniments en l’edifici Blau de Mar del Passeig Marítim

Molt curiosos s’han acostat o aturat, aquest dimecres festiu, davant l’edifici Blau de Mar del Passeig Marítim de Platja d’Aro per a veure les conseqüències dels despreniments a la façana que van tenir lloc aquest dimarts a primera hora de la tarda, que no van causar ferits, però van provocar danys materials en diferents cornises decoratives de l’edifici.

En la trobada d’aquest dimecres amb mitjans, l’alcalde Maurici Jiménez, ha explicat que està en marxa una investigació policial per a determinar les causes dels despreniments, i la comunitat de veïns afectada han iniciat les accions necessàries en relació amb les assegurances, etc.

Des del consistori confien que en el curt o mitjà termini es coneixeran les causes dels despreniments, que no han afectat l’estabilitat del bloc d’apartaments, i les conclusions permetran evitar que es repeteixin problemàtiques similars en el futur.

La Policia Local va rebre l’avís a primera hora de la tarda d’aquest dimarts. Una cornisa de formigó del cinquè pis es va precipitar i va arrossegar les cornises decoratives de les propietats inferiors, caient tot el material sobre algunes propietats i la zona enjardinada de la comunitat, generant un gran ensurt.

Fins al complex residencial s’hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, que van acordonar la zona, i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

La promoció d’habitatges exclusius Blau de Mar es va construir en els terrenys de l’antic hotel Mar Condal. En aquest enllaç de la promotora immobiliària de Blau de Mar hi ha informació i fotografies del complex residencial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.