Taller de lectura i anàlisi de fotografies i una caminada de refotografia

Dins del programa d’activitats de la biblioteca Mercè Rodoreda de promoure la cultura audiovisual, l’Associació Fotogràfica Educant la Mirada proposa aquest pont de maig dues activitats gratuïtes a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró per aprofundir en l’art de la fotografia: una xerrada-taller sobre anàlisi i lectura de fotografies i una caminada de refotografia pel Camí de Ronda de s’Agaró.

La conferència “Anàlisi i lectura de fotografies” té lloc aquest dijous, 2 de maig, a les 19:00 h a la Masia Bas, i durant dues hores mostrarà una metodologia per analitzar de forma estètica i conceptual les fotografies des d’un enfocament directe i pràctic. L’objectiu del taller és que els participants aprenguin a analitzar què s’amaga darrere de les fotografies que ens impacten a través de fotografies icòniques i també del material que ells mateixos puguin aportar.

La caminada de refotografia serà aquest divendres, 3 de maig, a les 17:00 h, i proposarà la descoberta del camí de ronda de s’Agaró a través de la mirada de fotografies antigues i amb la companyia d’una guia especialitzada. La fita serà reproduir les fotografies antigues que es van realitzar al mateix lloc i reproduir-les amb una mirada pròpia i amb les noves tecnologies que s’utilitzen actualment. L’activitat s’allargarà durant tres hores en què es buscarà la connexió amb aquest indret tan emblemàtic i la seva història.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.