Castell d’Aro és seu del MICFootball 2024 fins divendres

El torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC – Mediterranean International Cup) ha començat aquest dimecres, amb la participació de 412 equips i més de 8.000 futbolistes de 39 països dels cinc continents.

El camp de Castell d’Aro, seu habitual de l’esdeveniment, d’aquesta tarda i fins divendres acull els partits d’una vintena de clubs: Real Sociedad, European Soccer Solutions, Traum Sv, Pateadores, Aro CE, CF Sant Feliu, EF Calonge Sant Antoni, Futbol Base Montcada, Sant Cugat Futbol Club, Atlético de Madrid, UFS Select Academy, FC Susa Vienna, Soccer + Guadeloupe, Ida Select, Juventus FC Spa, Gimnàstic Manresa, West Coast Elite FC, TSF Academy, FC Vilablareix, CE Mercantil, SK Brann, CD Laguna EVT, Racing Sarria H8S i Club Deportivo El Rumbo. Podeu consultar el calendari aquí.

L’esdeveniment, tota una referència esportiva de la Setmana Santa, compta amb la participació més elevada de la història.

L’esdeveniment, tota una referència esportiva de la Setmana Santa, compta amb la participació més elevada de la història.

A estats europeus com Alemanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Finlàndia, França, Itàlia, Regne Unit, Ucraïna, Turquia, Suècia, Espanya, Eslovènia, Portugal, Noruega, Malta, Hongria i Grècia s’hi afegeixen els equips que provenen de Bolívia, Brasil, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Xile, República Dominicana, Estats Units, Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Puerto Rico, Perú, Panamà, Mèxic, Corea del Sud, Kazakhstan, Japó, Hong Kong i Guadalupe.

Els jugadors i jugadores es reparteixen en 9 categories depenent de la seva edat, entre 12 i 19 anys, des de l’U12 fins a l’U19: alevins de futbol 11 i futbol 7 (U12 A i U12 B), infantils (U13 i U14), cadets (U15 i U16) i juvenils (U18, U19 i F19). En total es disputaran 1.012 partits.

El MICFootball d’aquest 2024 s’allargarà fins al pròxim diumenge, dia 31. Entre tots els municipis es disputen més de 1.000 partits.

Les retransmissions televisives i per streaming també són presents en aquesta edició i una gran part del torneig es pot seguir des de qualsevol racó del món.

Un bressol de futbolistes que han arribat a competir a l’elit

Després de més de dues dècades, el MICFootball s’ha consolidat com un autèntic bressol de futbolistes. Un ampli ventall de jugadors que actualment competeixen a l’elit hi ha participat, com és el cas de Leo Messi, Neymar, Lamine Yamal, Dani Carvajal, Casemiro, Marcus Rashford, Joao Felix, Mohamed Salah, Pedri, Dani Olmo, Theo Hernández, Brahim Díaz, Gavi, Nico González, Coutinho, Pau Torres, Sergio Reguilón, Pablo Fornals, Marcelo i Juan Mata, entre d’altres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.