Setmana Santa amb les obres del nou bulevard de Platja d’Aro pràcticament acabades

Després de diversos mesos d’obres, i just abans de la Setmana Santa, gairebé s’han acabat totes les actuacions previstes en el projecte de reurbanització del Carrer Doctor Fleming, Carrer Miramar i Avinguda de la Pau.

Un projecte que consolida aquest àmbit com la porta d’entrada al centre comercial de Platja d’Aro amb una inversió de gairebé dos milions i mig d’euros.

L’última fase de les obres van començar la tardor passada. Abans de l’estiu 2023, va quedar llesta bona part de l’obra, que havia començat durant la tardor de l’any 2022. Però va quedar pendent el tram final del Carrer Doctor Fleming i el carrer Miramar.

El projecte dona prioritat a l’activitat comercial i de lleure, amb un carril de circulació, adjacent amb l’aparcament, on hi ha les zones de càrrega i descarrega.

Diversos establiments ja han ubicat les seves terrasses en el nou espai.

Obres fins al maig

El regidor d’Urbanisme, Josep Amat, ens ha explicat que, encara que les obres estan pràcticament llestes i tothom ja pot gaudir del nou bulevard, després de Setmana Santa es reprendran els treballs per a corregir alguns aspectes i finalitzar-ne d’altres.

Amb les últimes pluges s’ha detectat la formació de diferents bassals en el formigó vermell. El consistori ha demanat a l’empresa constructora que ho corregeixi perquè no se’n formin. També s’ha de refer una part de formigó que s’ha esquerdat. Aquestes feines no tindran cap cost per a l’Ajuntament, ha insistit el regidor. I s’ha d’acabar d’instal·lar mobiliari urbà i acabar algun detall més.

D’altra banda, a causa de l’extrema sequera i les restriccions en el rec, l’Ajuntament ha decidit no plantar tot arbrat que estava previst. El plantarà quan es permeti el rec normal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.