Programa número 65 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 14 de març a Ràdio Platja d’Aro.

En el programa de ràdio que l’Associació Culturejant us va oferir el passat dia 14 de març vam entrevistar Pedro Burruezo als Estudis de Ràdio Platja d’Aro perquè ens expliqués la seva primera incursió en el món de la novel·la. Aquest músic barceloní establert a Sant Feliu de Guíxols acaba de publicar “Auto-sufí-ciencia, una historia de gnósticos, gitanos, irredentos y otros periféricos” amb Mandala Ediciones. Vam aprofitar també per parlar d’una altra novel·la vinculada amb la música, Perro Negro de Miguel Ángel Oeste, inspirada en la vida i obra del cantautor britànic Nick Drake. Per acabar, us vam recomanar l’exposició de Miquel Barceló dedicada a la seva obra en ceràmica a La Pedrera de Barcelona. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.