Serveis públics, espais i empreses locals renoven el compromís de qualitat turística SICTED

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat a Calonge, aquest dilluns, els distintius de qualitat turística a les empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED).

En clau local, han renovat el distintiu la Platja Gran, Cala Conca i Cala Rovira, l’Oficina de Turisme i la Policia Local.

En l’àmbit privat també estan distingits el S’Agaró Hotel, l’Hotel Planamar, Administracions Saturno, el Parc d’Aventura Costa Brava i el Mini Golf d’Aro.

L’objectiu d’aquestes distincions és garantir que s’ofereix el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà.

Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

En acabar s’ha fet una foto de grup amb tots els assistents.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.