Benestar creixement

Com ajudar les persones

Cada vegada que faig un escrit, el meu pensament va dirigit a com puc fer arribar a tothom totes les meves paraules i fer entendre la importància d’aplicar l’espiritualitat en les nostres vides.

Crec en el que dic! I aplicar-ho a mi mateixa, ha tingut molt bons resultats.

Hi ha factors importants, però, a tenir en compte:

– Cada creixement és personal.

– Cadascú té els seus temps d’aprenentatge.

– No es pot intervenir en la vida de ningú, si la persona mateixa no demana expressament ajuda.

Fa uns dies, parlant amb la meva parella, justament estava dient-li el plaer que em fa veure que la gent es dedica més a treballar, directament o indirectament, les seves emocions.

D’altra banda, m’agradaria compartir més notícies del món espiritual, més profundes i més tabús, que entenc són més dures d’acceptar, perquè crec que la informació sobre aquesta qüestió va coixa.

Quan un nen comença a anar a escola, no sap ni llegir ni escriure. Els mestres són els encarregats d’ensenyar-lo. A poc a poc, amb la constància i el compromís, i cadascú al seu ritme, tots els nens se’n surten i n’aprenen. És veritat, també, que el que marca la diferència és el mestre. Si es dedica amb amor a la seva feina, la classe tindrà uns resultats brillants, ràpids i encertats.

En el món emocional és el mateix.

I encara hi ha un element més: quan treballem amb persones adultes, hem de recordar que han perdut la puresa dels nens, que són purs. Els adults estan contaminats per creences, i això dificulta moltíssim el canvi i la predisposició a una nova educació.

Em passa sovint que quan vull expressar i ampliar un concepte, em costa trobar les paraules correctes, que puguin fer diana, just al cor.

Hi ha molt poc coneixement al voltant de molts d’arguments.

El ioga, per exemple, diu molt de nosaltres. Cada moviment que fem, sobretot els que ens impedeixen moure’ns amb fluïdesa i flexibilitat, ens volen revelar una veritat. Quantes persones que practiquen aquesta disciplina, són coneixedores d’això?

Els accidents, les malalties, també ens parlen. Quants de vosaltres extraieu respostes?

Si parlem de la mort terrenal, quants de nosaltres sabem canalitzar les emocions que envolten aquest pas de la vida i donar respostes que evitin un gran patiment?

Tot té un perquè, una raó de ser-hi.

Quantes persones parlen de refredats i febre sense afirmar que hi ha virus en l’ambient? Quants es curen sense medicament?

Si ens quedem sense feina, que representa un sotrac important a la vida, quants llegim el significat espiritual de què ens està passant, sense donar la «culpa» a ningú? Perquè sabeu que la culpa no existeix, veritat? Només és responsabilitat!!!

Hi ha molts escèptics en el tema espiritual.

Sabeu que parlar d’espiritualitat és com parlar, per exemple, de física i química?

Ser metge, també ajuda moltíssim.

Està clar que no tots podem dedicar-nos al mateix a la vida, ni podem tenir els mateixos interessos, però si sabéssiu l’ajuda que ens donen totes les informacions d’aquestes matèries entraríeu en un món fantàstic i aprendríeu a viure en plenitud i felicitat.

Hi ha un documental superinteressant que es diu «I tu que sabes?». Les persones d’aquesta pel·lícula són científics, físics.

Fan afirmacions fantàstiques.

Us convido a entrar a YouTube i impregnar-vos d’elles.

És el meu regal per aquest nou any. I és el meu desig perquè tots puguem entendre com viure de manera diferent.

Només crec que per viure de manera diferent, hem d’obrir la ment, respirar diferent, pensar diferent i acceptar que som energia que es transforma i que vivim en un món de possibilitats.

Recordeu: el nostre món exterior és el reflex del nostre món interior.

Com teniu la vostra casa, la vostra habitació, la vostra nevera, els vostres armaris? Sou desordenats, teniu obsessió per l’ordre?

A tot, trobareu una resposta.

Bon 2024 a tothom.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.