Novetats musicals setmana del 8 de gener

Bon dilluns i bon any! Per festes ha seguit arribant música a RPA. I avui reprenem els nostres articles repassant les entrades més destacades de la setmana. Aquesta han entrat 60 nous temes i aquí dintre descobrireu els que més ens han cridat l’atenció. Bona setmana i cuideu-vos del fred!

NOVETAT DESTACADA

Estopa presenta ‘La rumba del Pescaílla’, una nova cançó que combina català i castellà.

El duet Estopa ens presenta el seu primer tema original en llengua catalana, ‘La rumba del Pescaílla’, que formarà part del seu proper àlbum ‘Estopía‘ i que van estrenar durant La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. La cançó no és íntegrament en català, ja que combina tant la llengua catalana com el castellà. És un homenatge al cantant i guitarrista barceloní Antonio González Batista. Es tracta de la primera cançó del grup en llengua catalana després d’haver enregistrat, el 2008, ‘El quarto dels trastos’, una composició d’Albert Pla pensada, precisament, per al disc de ‘La Marató’. Els germans David i José Muñoz van llançar a principis de desembre ‘El día que tú te marches’, el primer senzill d”Estopía’, que sortirà aquest 2024.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Cigarettes After Sex – Motion Picture Soundtrack
Jax Jones feat Robbie G – Forever
John Legend – Don’t Need to Sleep
Viva Suecia & Rozalen – Las Migas – Gracias
Pablo Lopez – Mira como bailan
Leiva – Sashimi
Ryan Gosling & Mark Ronson – I’m Just Ken (Purple Disco Machine Remix)
Pharrell Williams, Swae Lee & Rauw Alejandro – Airplane Tickets
Lal ‘ Ba – Tendre
Litus & Pau Millo – Una altra tarda

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.