La VolCAT Platja d’Aro 2024 es trasllada a Castell d’Aro

El cap de setmana del 3 i 4 de febrer, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró acollirà per tercer any consecutiu les series VolCAT.

Fins al 31 de gener a les 23.59 h continuen obertes les inscripcions i, aquest dimecres, s’ha fet la presentació de l’esdeveniment a Platja d’Aro.

Durant la roda de premsa han explicat que, per primera vegada, la prova tindrà l’arribada, la sortida i tota la infraestructura en el nucli de Castell d’Aro. En les dues primeres edicions, el centre neuràlgic de la prova havia estat el nucli platjarenc.

Pel que fa a la participació, ja han confirmat la seva participació més de 500 esportistes d’una quinzena de nacionalitats, encara que s’espera arribar entorn els 600 inscrits. Els i les participants poden escollir entre cinc modalitats diferents de participació.

Els representants municipals, un any més, han destacat el posicionament de la VolCAT a escala internacional i el compromís de la població amb l’esport i l’organització de proves de referència mundial. A més, han remarcat el fet que la seva celebració, durant l’hivern, ajuda a desestacionalitzar la temporada turística i incentiva l’economia local i del territori.

Una cita oberta a professionals i amateurs, que aprofitaran les singularitats dels nuclis de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per plantejar dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

També cal destacar que es tracta de la primera prova a Espanya del calendari internacional amb punts UCI XCO, i puntuable pels Jocs Olímpics de París d’aquest estiu.

La VolCAT Platja d’Aro 2024 constarà de dues apassionants etapes en format Cross Country, amb una zona de pàdoc privilegiada i amb tots els serveis per a corredors i acompanyants.

La primera serà una etapa de 40 quilòmetres i 1.259 metres de desnivell. I la segona jornada afrontarà un circuit d’uns 42 quilòmetres i 885 metres de desnivell.

El 3 de febrer, VolCAT Platja d’Aro Kids

Dins de la VolCAT Platja d’Aro també hi ha cabuda pels nens, els que poden ser els futurs competidors de la VolCAT.

Mentre grans figures mundials del ciclisme de mountain bike lluitaran per la victòria, els ciclistes més petits (nascuts entre 2019-2016) i no tan petits (nascuts entre 2015-2011) podran també participar d’una forma no competitiva.

La VolCAT Platja d’Aro Kids tindrà lloc el dissabte a les 16 h. La participació en aquesta cursa és gratuïta, però cal inscriure’s en la mateixa web de VolCAT per obtenir el dorsal i rebre l’obsequi de participació.

En finalitzar la prova hi haurà un berenar per a tots els participants de Volcat Kids Platja d’Aro.

Més informació a volcatbtt.com/volcat-platja-daro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.