Sandra Jáimez Gálvez de Platja d’Aro guanya el cotxe del Gran Sorteig de Nadal 2023-24

Avui a les 12 h del migdia ha tingut lloc l’elecció de les tres butlletes afortunades amb algun dels tres premis previstos en la vuitena edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques.

L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 hídrid, ha estat Sandra Jáimez Gálvez, de Platja d’Aro (núm. 2.345, lliurada a la Carnisseria Arnall).

El Segon Premi, una bicicleta elèctrica ha estat per a Judith Valverde Lozano, de Santa Cristina d’Aro (núm. 31.064 · Regal d’Aro).

El Tercer Premi, d’una tauleta tàctil ha estat per a Sandra Castellà Hernández, de Sant Fruitós de Bages (núm. 16.721 · Perfumeria Júlia Centre). També s’han escollit diverses butlletes que esdevenen reserves dels tres premis per si hi hagués qualsevol renúncia o incidència.

L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec de la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Imma Gelabert i el president de l’Associació d’Empresaris ADEM, acompanyats de l’alcalde, Maurici Jiménez. Una sessió oberta al públic i davant de notària per certificar la validesa de la tria entre les més de 37.000 butlletes participants -rècord absolut de la iniciativa-, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar comerços i serveis locals adherits a la campanya.

Des del 25 de novembre tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins al 3 de gener d’enguany, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun dels 97 comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig realitzat avui.

Simultàniament, el vehicle s’ha exhibit a la Plaça de l’Ajuntament totes aquestes setmanes. Com a novetat, de l’1 al 24 de desembre les mateixes butlletes permetien participar en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros cadascun del mateix centenar d’establiments, a través del Calendari d’Advent: i, per tant, s’han distribuït gairebé 5.000 euros en aquest concepte.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.