Els Reis d’Orient arriben a Platja d’Aro i Castell d’Aro

Tot a punt per a rebre la gran cavalcada dels Reis de l’Orient, aquest divendres a la tarda, a Platja d’Aro i a Castell d’Aro.

Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carrers més cèntrics de les dues viles, amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius on es podrà saludar a Ses Majestats, fer-s’hi fotografies i lliurar-los la carta.

El seguici està format per un centenar de persones, que reparteixen 600 kg de caramels sense gluten i amb embolcall compostable, fruit del compromís del consistori amb l’Associació Celíacs de Catalunya, i amb l’animació de Soy La Fiesta, la música en directede la Banda El Caliu, i les evolucions coreogràfiques del Club Twirling Platja d’Aro.

Per encàrrec de Ses Majestats també s’ha editat un tríptic informatiu amb els recorreguts, amb la nova imatge de l’esdeveniment il·lustrada per Ricard Jorge, que també ha dissenyat la carta personalitzada per al municipi on les famílies poden escriure els seus millors desitjos i lliurar-la personalment aquest vespre a Ses Majestats, per exemple.

A Platja d’Aro, el recorregut comença a les 18 h, al giratori Dr. Josep Trueta, i continua direcció nord per l’Av. de S’Agaró (fins al giratori de l’Ajuntament), l’Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita i visita a Església de Santa Maria. Després pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos (obertura de portes 19 h).

Tot seguit, es traslladen a Castell d’Aro, on la cavalcada comença a les 20 h, i manté el recorregut habitual: Ses Majestats arriben per l’Av. de la Platja (a partir del c/ Amadeu Vives), travessant la Plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar, a peu, les escales fins a l’Església de Santa Maria. A continuació, retornen fins a la Sala Polivalent (obertura de portes 20.30 h).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.