Nit d’il·lusió i màgia amb l’arribada d’Els Reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar ja són a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

Arreu han arribat carregats d’il·lusió, màgia i regals per a complir els desitjos de grans i petits. La rebuda per part de les famílies també ha estat multitudinària i molt emocionant amb cançons, fanalets, lliurament de cartes, parlaments i recepció reial al final.

La cavalcada a Castell d’Aro i Platja d’Aro l’han format un centenar de persones, que han repartit 600 kg de caramels sense gluten.

A Platja d’Aro, el recorregut ha començat a les 18 h al giratori Dr. Josep Trueta). La cavalcada ha continuat direcció nord per l’Av. de S’Agaró (fins al giratori de l’Ajuntament), l’Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita, visita a Església de Santa Maria, c/ Vicenç Bou, Av. Castell d’Aro i per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos.

A continuació, s’han traslladat a Castell d’Aro, on la cavalcada ha començat a les 20 h, mantenint el recorregut habitual. Ses Majestats han arribat per l’Av. de la Platja, travessant la Plaça Poeta Sitjar, enfilant a peu les escales per a vianants fins a l’Església de Santa Maria i finalitzant l’itinerari a la Sala Polivalent perquè els infants poguessin saludar als Reis.

A Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, Ses Majestats també han estat rebuts amb molta alegria i el recorregut que han fet els Reis d’Orient ple de gom a gom.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.