La millora de la Bassa del Dofí o instal·lació d’un rocòdrom interior al Palau d’Esports i Congressos, escollides dins els Pressupostos Participatius

En la fase de votació final de la 4a edició de Pressupostos Participatius hi han participat 386 persones que han escollit entre 12 propostes finalistes.

Els resultats han definit les sis propostes que s’inclouran en les inversions municipals de 2024, amb una valoració global de 205.000 euros. Les opcions escollides són la millora de la Bassa del Dofí a Castell d’Aro (51.000 euros), la millora de l’aparcament de Parc d’Aro i els seus passos a Platja d’Aro (35.000 euros), instal·lació d’un rocòdrom interior al Palau d’Esports i Congressos (20.000 euros), ampliació del parc de Politur a Platja d’Aro (73.000 euros), col·locació de fanals a la zona verda Rosa dels Vents a S’Agaró (8.000 euros) i la millora del parc de socialització per a gossos de l’Av. París a Platja d’Aro (18.000 euros).

Alhora hi ha sis propostes més que no han estat prou votades per ser incloses en la partida global disponible: escultura al giratori del Passeig Ridaura (50.000 euros), cobertura de l’escenari de la Plaça Major (25.000 euros), tòtems i plafons informatius sobre el cinema i les cases de S’Agaró Vell (40.000 euros), aparcaments de patinets i bicicletes elèctriques amb mòdul de carregador (21.000 euros cadascun), construcció d’un parc socialització per a gossos a S’Agaró (40.000 euros). Les 12 propostes a votació eren el resultat de les primeres fases del procés en què la ciutadania, les entitats o les persones vinculades al municipi podien presentar propostes, que un cop avaluades tècnicament es van debatre en tallers participatius de priorització.

Fins diumenge passat, 22 d’octubre, podien participar-hi tots els empadronats al municipi abans del 30 d’agost d’enguany i amb 14 anys complerts, i com a novetat també les persones titulars i cotitulars d’una segona residència; i escollir a un màxim de tres propostes. Hi ha participat un global de 386 persones -304 empadronats (2,66% del cens) i 82 de segona residència (0,47% del cens), que han emès un total de 965 vots (cadascú podia triar una, dues o tres opcions). El vot es podia emetre en línia al portal Decidim, a tres punts d’accés públic a internet; i també omplint butlletes en paper i desar-les a les urnes situades també a cinc equipaments municipals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.