L’escriptora platjarenca, Virna Esteva Pijoan, presenta a la Biblioteca, la seva darrera novel·la de suspens ‘La desaparició de la Júlia’

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro acull aquesta tarda una presentació literària amb accent local.

Es tracta de la novel·la de suspens ‘La desaparició de la Júlia‘ que va publicar a finals de l’any passat, l’escriptora platjarenca, Virna Esteve Pijoan, amb l’editorial Universo de Letras de Grupo Planeta.

166 pàgines on l’autora se centra en desaparició de Júlia durant les Festes de la Mercè de Barcelona i la investigació que lidera la caporala Sílvia Ventura. Una cerca i uns fets que trasbalsen la vida dels que l’envoltaven, especialment, l’equilibri inestable de la salut mental de l’Oriol, la seva parella, en el qual recauen totes les sospites. Podeu veure el tràiler del llibre aquí.


BIOGRAFIA

Virna Esteva Pijoan (Platja d’Aro, 1979) va debutar l’any 2018 en el món de l’escriptura creativa amb Migas eVa J., publicat per Universo de Letras. Des de llavors fins ara, no ha parat de formar-se en escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i d’escriure.

L’editorial Universo de Letras porta publicada tota la seva obra: Migas eVa J. (2018); Cuentos para pasar el rato (2018); Viviendo del cuento (2020) i La desaparició de la Júlia (2022). A més a més, la Virna també s’ha iniciat com a guionista, ja que l’any 2020 va cursar el postgrau de Creació de Guions de Cinema Fantàstic i Contemporani de la UOC-Festival de Sitges que va permetre-li fer un altre pas de rosca a un guió que havia escrit en un taller a l’Obrador de la Sala Beckett i dirigir amb l’equip de la productora Eye Slice Pictures el curtmetratge A mor.

Podeu ampliar la seva biografia consultant aquest article.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.