El nou bulevard del Doctor Fleming, Miramar i Avinguda de la Pau estarà completament acabat abans de la pròxima primavera

Amb el mes d’octubre s’han reprès les obres del projecte de reurbanització del Carrer Doctor Fleming, Carrer Miramar i Avinguda de la Pau.

Abans de l’estiu, va quedar llesta bona part de l’obra, però va quedar pendent el tram final del Carrer Doctor Fleming i el carrer Miramar. També s’han de revisar els acabats a la part que ja està feta.

El projecte ha de consolidar aquest àmbit en la porta d’entrada al centre comercial de Platja d’Aro.

Les obres van començar la tardor passada, s’emmarquen dins el Pla de Comerç 2018-2023 i representen una inversió de gairebé dos milions i mig d’euros.

A partir l’experiència d’aquest estiu i observant el comportament dels visitants, l’Ajuntament ha decidit modificar lleugerament el projecte per afegir un tercer pas de vianants que connectarà l’espai amb l’aparcament de la Plaça d’Europa. Inicialment, només s’havien planificat aquests passos a l’altura del carrer Miramar i de les oficines de CaixaBank. I el consistori ha decidit afegir-ne un de nou, a la part central del bulevard.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.