El Parc dels Estanys acull aquest diumenge la celebració del Dia Mundial dels Ocells

Aquest diumenge, 8 d’octubre, el Grup de Natura Sterna, amb la col·laboració de l’Ajuntament, celebra el Dia Mundial dels Ocells al Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb un munt d’activitats gratuïtes pensades per gaudir de la natura en família.

Al llarg de tot el matí petits i grans podran visitar les exposicions dels concursos de Fotografia de Natura i de Pintura Naturalista a les cúpules del Parc dels Estanys i votar per decidir-ne els guanyadors, participar en els tallers infantils de papallones voladores, xapes personalitzades i pintura naturalista, i gaudir de l’observació d’ocells assistida per experts, així com passejar per la zona eco-friendly amb presència d’empreses i altres entitats de la zona compromeses amb el medi natural.

Així mateix, també tindran lloc les següents activitats:

· A les 10 hores: Obertura del Parc dels Estanys i visita lliure a totes les activitats.

· A les 11 hores: Visita guiada al Parc dels Estanys amb ornitòlegs experts.

· A les 11:30 hores: Anellament científic d’ocells i xerrada sobre el mètode de marcatge.

A les 13 hores: Votació i lliurament de premis del 5è Concurs de Fotografia de Natura i del 3r Concurs de Pintura Naturalista.

A les 13:30 hores: Alliberament d’un ocell provinent del Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà.

Onze anys de celebració

El pas dels ocells migratoris de retorn cap al sud és un dels fenòmens naturals que anuncien l’arribada de la tardor i, aprofitant aquest moment, el primer cap de setmana d’octubre es celebra a tot el món i des de fa anys el Dia Mundial dels Ocells.

El Grup de Natura Sterna i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró celebren aquesta efemèride des de la inauguració del parc dels Estanys, l’octubre de l’any 2012. Des d’aleshores, i amb l’única excepció del 2020, quan l’esclat de la pandèmia va impedir-ne la realització, Platja d’Aro ha acollit cada any la festa del Dia Mundial dels Ocells.

Més informació sobre les activitats del Grup de Natura Sterna aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.