Novetats musicals setmana del 2 d’octubre

Aquest dilluns, que encara sembla estiuenc, tenim 77 novetats musicals publicades arreu del món. Nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

U2 va tornar als carrers de Las Vegas i al post punk: va publicar el vídeo de “Atomic City”.
La cançó va ser gravada en els estudis Sound City de Los Angeles, i va comptar amb la producció de Jacknife Lee i Steve Lillywhite. Els crítics van rebre amb ànim positiu el retorn a les fonts del grup irlandès.
U2 va iniciar aquest passat divendres la seva esperada estada a Las Vegas (EUA) i, com a aperitiu, la banda irlandesa va publicar el nou senzill “Atomic City”, una “cançó d’amor” per als seus fans, segons va avançar el cantant Bono.
El tema, de tres minuts i mig, es va sentir per primera vegada aquest passat dijous a l’emissora irlandesa RTE, com a bestreta de la seva presentació per al gran públic a les xarxes socials del quartet dublinès.
El nou “single”, gravat als estudis Sound City de Los Angeles (EUA), ha estat produït per Jacknife Lee i Steve Lillywhite, i representa “un homenatge a l’esperit del post-punk dels 70″, segons la crítica inicial de la RTE.

Altres experts consideren “Atomic City” com una picada d’ullet a la banda nord-americana Blondie, els treballs de la qual amb el compositor italià Giorgio Moroder, conegut com el “pare” de la música disc, van inspirar els ritmes més electrònics d’U2.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Chambao – Libre
The Rolling Stones & Lady Gaga – Sweet sounds of heaven
Bruce Springsteen & Patti Scialfa – Addicted to Romance
NSYNC & Justin Timberlake – Better place
Sergio Dalma – Sonrie porque estás en la foto
Ed Sheeran – American Town
Kylie Minogue – Hold on to now
Rozalén – Inevitable
Enrique Iglesias & Maria Becerra – Asi es la vida
Christina Aguilera – Learning To Fly
Jo Jet i Maria Ribot – Mira lluny
La Maria – Gall roig ,gall negre
Laura Capdevila – 24-3 Avui
Les Montses – Nits que no s’acaben mai
Roger Padrós – El Món

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.