Novetats musicals setmana del 18 de setembre

Aquest dilluns hem rebut 68 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Com sempre ja les podeu escoltar al 102.7 de la FM i pels nostres canals a les xarxes.

Sia llança ‘Gimme Love’, el primer avançament del seu nou disc ‘Reasonable woman’
La cançó arribava a les plataformes aquest passat 13 de setembre per obrir una etapa a la seva carrera després de 8 anys des del llançament del seu últim àlbum d’estudi.
Nou mesos ens separen des de l’última vegada que vam poder veure una novetat musical de Sia a les plataformes: l’australiana començava el 2023 amb una nova versió de Titanium (un dels grans èxits de la seva carrera amb David Guetta) a càrrec de Megan en què es desprenia de tota l’electrònica per convertir-la en una autèntica balada a piano i veu.

Fa pocs dies, però, deixava enrere el parèntesi musical on es trobava per anunciar l’arribada del seu nou single, Gimme Love, aquest mateix 13 de setembre, despertant els rumors del començament d’una nova etapa musical amb què introduiria el seu primer àlbum d’estudi set anys després del llançament de l’últim, This Is Acting.
Dit i fet. Aquest dilluns arribava fins a les nostres mans aquesta balada en què la cantant torna al seu so tan característic (les percussions, les harmonies infinites i una èpica que es va construint a poc a poc fins a trencar a la tornada) acompanyant-lo d’un vídeo en què podem veure algunes de les fotografies personals de la cantant degudament editades per tal de preservar la intimitat que sempre ha desitjat.

Pel que fa a la lletra, ens trobem amb una Sia que es dirigeix directament a la seva parella per demanar-li cantar i ballar amb ella, que li demostri el seu amor perquè és tot el que en necessita.
Per si no n’hi hagués prou, l’australiana aprofitava el llançament del single per confirmar a través de les seves xarxes socials que es tracta del primer single del seu nou disc, Reasonable woman, que arribarà en algun punt encara per definir de la primavera que ve. Al costat de la notícia i la revelació de la portada, a més, anunciava una edició vinil exclusiva (compta només amb 500 exemplars) que està disponible per a la reserva a través de la seva pàgina web.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Bebe ft. Carlos Jean – Besos de judas
Coque Malla – Aunque Estemos Muertos
Laura Pausini – Durar
Demi Lovato – Tell me you love me
Metallica – Too far gone
Zara Larsson & David Guetta – On my love
Mariah Carey – Workin’ Hard

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.