Nous productes de marxandatge i disponibles els calendaris de l’any 2024

Aquest estiu, l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro ha estrenat nous productes de marxandatge per a residents, visitants i turistes.

Es poden adquirir diversos elements amb la reproducció de la característica onada de les rajoles vermelles dels carrers més cèntrics, a preus diversos (de 0,50 a 13 euros): llapis, bolígraf, estoig, bloc de notes, ventall, clauer metàl·lic i de goma, moneder i portaclaus, ampolla d’esport i manta de viatge.

També s’ha estrenat un nou peluix d’en Xalarí en versió d’explorador aventurer! (7 euros).

D’altra banda, a la primavera es va estrenar la renovació dels lluminosos de la Plaça de l’Ajuntament amb imatges que recreen les activitats i atractius dels tres nuclis del municipi amb una estètica divertida, colorista i plena de detalls. Les mateixes il·lustracions originals de Brosmind també s’han aplicat a diversos productes de record: pales de platja (12 euros), bosses de roba (12 euros), disc volador (8 euros) i tassa de ceràmica (8 euros).

I pensant en l’any vinent, a l’Oficina de Turisme ja es poden trobar els calendaris de 2024 en tres versions diferents i gratuïtes: el format de sobretaula a un any vista, que recull en el frontal cada mes de l’any, i en el revers una imatge de cada vila del municipi. També hi ha l’opció de sobretaula amb espiral amb un mes a la vista acompanyat d’una imatge característica del municipi. I darrerament, el popular de butxaca amb les dates de 2024 i 2025.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.