Jornada enològica DO Porcianus, aquest diumenge

Aquest diumenge, 17 de setembre, té lloc la Jornada enològica DO Porcianus, que commemora i dona a conèixer l’assentament romà platjarenc (segles I-IV dC).

Durant tot el dia hi ha l’obertura excepcional de les termes de la vil·la Romana de Pla de Palol , situades sota una propietat privada que obre les portes. S’han previst visites guiades a les termes durant tota la jornada amb sessions en català, castellà i Llengua de Signes catalana (LSC). Per a participar en la visita cal reservar obligatòriament a visitesguiades@platjadaro.com.

Al matí, també s’han programat diverses activitats infantils: Verema tradicional infantil, Taller de ceràmica, Taller de corones de llorer, Visita d’en Xalarí i la Xalarina, mascotes de Turisme Familiar i Manaies de Llagostera.

A la tarda, es farà un Tast de vins a càrrec de l’enòleg Albert Amat, del celler Vi(o)ritme de Castell d’Aro. La reserva és obligatòria i està restringida a majors de 18 anys. Les entrades pel tast es poden comprar aquí a un preu de 2,5 € per persona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.