70 nous pictogrames destinats a les persones amb TEA

L’any 2019, l’Associació Viu Autisme amb el finançament de CaixaBank i l’Ajuntament i la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, es van col·locar els primers rètols en diversos espais municipals i en alguns establiments privats.

Amb aquella primera fase del projecte, el municipi va ser pioner a Catalunya en l’àmbit de l’accessibilitat

Aquest any, arran una nova edició de les jornades Murmuracions sobre turisme accessible, s’ha impulsat una segona fase amb la instal·lació de 70 nous pictogrames per als establiments que formen part del Pla d’Accessibilitat del Baix Empordà, per a les farmàcies i altres serveis i espais públics.

Els pictogrames faciliten visualment la comunicació a les persones amb TEA. Ajuden a adaptar l’entorn ciutadà i incrementar l’autonomia de les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA), que sovint no han desenvolupat el llenguatge oral i es comuniquen a través de sistemes alternatius com les imatges.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.