Una dotzena de propostes a les festes del barri Ridaura de Platja d’Aro, aquest cap de setmana

El nucli de Platja d’Aro es torna a vestir de festa aquest cap de setmana amb les festes del barri Ridaura, que organitza l’Associació de veïns i veïnes Ridaura de Platja d’Aro amb el suport de l’Ajuntament i diferents el patrocini de diferents establiments del barri.

Una dotzena d’activitats per a tots els gustos i edats que, aquest divendres, dissabte i diumenge, ompliran de gresca i xerinola l’Avinguda Ridaura de dia i de nit.

Les festes començaran amb l’actuació del grup d’havaneres Gats Vells i el pregó de les festes a càrrec de Romà Montreal, president de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri Ridaura.

Aquesta serà la tercera vegada, aquest agost, que el nucli platjarenc es vesteix de festa. A primers d’agost es va celebrar la Festa de la Urbanització Dalmau. A mitjans agost, va arribar la Festa Major, entorn la festivitat de la Mare de Déu d’Agost. I ara, començarem a acomiadar l’estiu amb les festes del Barri Ridaura, un esdeveniment que té l’ànim de fer barri i fer poble i ja ha esdevingut una tradició en les darreries d’agost, pocs dies abans de la Festa Major de Castell d’Aro, l’última de l’any.

Podeu consultar la programació sencera de les festes del barri Ridaura a continuació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.