Neix el 1r Premi juvenil de Recerca Local Jordi Comas

L’Ajuntament, de la mà de la Biblioteca Mercè Rodoreda, convoca la 1a edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat dedicat a un tema vinculat al municipi.

El premi està dotat amb 500 euros en material tecnològic i la publicació impresa amb facsímil.

Es premiarà el millor Treball de Recerca de Batxillerat presentat l’any 2022 (curs escolar 2021-2022) o el 2023 (curs escolar 2022-2023) sobre Castell d’Aro, Platja d’Aro o S’Agaró que versi sobre qualsevol àmbit geogràfic, històric, turístic, cultural, socials, mediambiental, biogràfic o folklòric. La convocatòria està oberta a qualsevol estudiant de Batxillerat que hagi lliurat el seu treball acabat en les dates esmentades anteriorment. La participació és a títol individual.

Les propostes d’investigació han de lliurar-se fins al 2 d’octubre de 2023 a la biblioteca i el veredicte es farà públic en el mes de novembre d’enguany.

Formen part del jurat, la regidora de Cultura, Maria Blanco; els editors de les revistes Gavarres i Baix Empordà, Pitu Basart i Gerard Xarles; el president de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià; i l’arxiver municipal, Xavier Conchillo.

El guardó adopta el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en homenatge a l’empresari de l’hoteleria i la restauració, també vinculat a múltiples entitats turístiques i econòmiques, i amb l’administració pública; i compta amb la col·laboració de la Fundació Jordi Comas i Matamala, igual que el Premi Local de Recerca que es convoca des de fa dotze anys.

PremisJuvenilRecerca2023-2

PremisJuvenilRecerca2023-1

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.