La Policia Local deté un home per robatori a l’interior de diversos vehicles i agressions a agents

La Policia Local ha detingut un home com a autor de diversos robatoris a l’interior de vehicles al nucli de Platja d’Aro.

Els fets es van produir dimecres passat, 17 d’agost, cap a les 09:30 hores, quan la policia va ser alertada per un testimoni que un home acabava de trencar el vidre d’un vehicle estacionat a l’Avinguda Londres de Platja d’Aro.

Cap al lloc es van adreçar diferents patrulles de la policia local que van poder localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada pel testimoni. L’home, en ser sorprès pels agents quan es trobava al costat d’un vehicle que tenia el vidre trencat, va fugir corrents fent cas omís a les indicacions dels agents que s’aturés. Durant la fugida, una motocicleta de la policia local es va posar a la seva altura i l’home va reaccionar propinant-li una puntada de peu que va fer caure l’agent que la conduïa.

Quan l’home es va veure envoltat per altres patrulles de la policia local que van arribar al lloc, va reaccionar de manera violenta, enfrontant-se als agents actuants i agredint-los. Davant d’aquesta reacció i pel fet que es van trobar un total de 6 vehicles violentats al mateix carrer, l’home va ser detingut. 

En el mateix moment es va poder recuperar una bossa que el detingut va llençar durant la seva fugida que contenia objectes sostrets en els robatoris.

L’actuació es va saldar amb 2 agents de la policia local ferits de caràcter lleu. 

L’home, de 22 anys i veí de Llagostera, va ser detingut com a autor de diversos delictes de robatori interior de vehicle, danys, lesions i atemptat contra els agents de l’autoritat. Es dona la circumstància que el detingut tenia diversos antecedents previs per delictes de la mateixa naturalesa. 

Les investigacions continuen obertes, ja que podria existir relació entre aquesta detenció i altres robatoris a interior de vehicles que es van produir fa unes setmanes al municipi seguint el mateix modus operandi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.