El reconegut pianista Albert Guinovart i la multipremiada flautista Elisabet Franch actuen a Santa Cristina

El cicle estiuenc, Concerts d’Aro, supera l’equador aquest divendres 18 d’agost, a les nou del vespre, amb la segona actuació programada a l’església del municipi.

La programació musical, organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, convida en aquesta ocasió un dels músics més rellevants i estimats del panorama nacional, el pianista i compositor Albert Guinovart, que presentarà el seu duet estable amb la flautista santcugatenca Elisabet Franch que, tot i la seva joventut, acumula nombrosos i importants reconeixements, sobretot internacionals.

Guinovart i Franch arriben a Santa Cristina d’Aro després de l’èxit del seu primer treball discogràfic junts, Franch plays Franck (Sony Classical, 2022), premiat amb dues medalles d’or en les categories Música Clàssica i Àlbum als Global Music Awards de Califòrnia, Premi Talent 2022 en Música i Composició, Melómano de Oro Octubre 2022 i medalla d’or als World Classical Music Awards (Londres).

Per al concert d’aquest dissabte a Santa Cristina, Elisabet Franch (flauta) i Albert Guinovart (piano) amplien el seu repertori i proposen un repertori amb noves obres. En aquest sentit, el programa del concert és el següent:

PRIMERA PART

 • A. Guinovart, Quatre preludis de llum
  I. Llum de matí
  II. Llum de migdia
  III. Llum de tarda
  IV. Llum de capvespre
 • C. Chaminade, Sérénade aux étoiles
 • F. Poulenc, Sonata
  I. Allegro malincolico
  II. Cantilena
  III. Presto giocoso

SEGONA PART

 • N. Rimsky-Korsakov, Chanson Arabe de Sheherazade
 • P.I. Tchaikovsky, Aria de Lenski de l’òpera Eugène Oneguin
 • C. Saint-Saëns, Introducció i Rondo Capriccioso
 • E. Grieg, Sonata n.2 en la Major
  I. Lento doloroso- Allegro vivace
  II. Allegretto Tranquilo
  III. Allegro Animato

Premiada en diverses ocasions i elogiada per la crítica, Elisabet Franch compta amb una carrera internacional sòlida i amb moments destacats com el seu debut al Carnegie Hall de Nova York o els quatre anys com a solista a la Xina, entre altres actuacions de rellevància internacional. Pel que fa a la presència, la musicalitat i la tècnica del pianista Albert Guinovart, que es redimensiona gràcies a la seva faceta com a compositor, sumen sensibilitat i nivell artístic a aquest duet estable que fa evident la gran entesa musical, interpretativa i tècnica que hi ha entre els dos músics. Ambdós ens proposen un programa intens i delicat en què la conjunció entre els dos intèrprets resulta clau.

El preu de l’entrada és de 15 euros per persona i es pot adquirir al web de l’Espai Ridaura.

Al mateix enllaç, es poden adquirir també les entrades per al darrer concert del cicle, la Sant Andreu Dixie Band, que tocarà divendres 25 d’agost a les nou del vespre a l’Espai Ridaura.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.