40a Cantada d’Havaneres a Cavall Bernat amb Port Bo, Grup Boira i Americanus

Com cada segon dissabte de juliol, l’espai de Cavall Bernat de Platja d’Aro, tornarà a ser l’escenari de La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro, a partir de les 22.30 h.

Una edició molt especial perquè l’esdeveniment arriba a les quatre dècades d’història, i ho fa amb un cartell de luxe format per Port Bo, Boira i Neus Mar.

L’accés és lliure i gratuït i s’ofereix servei de cadires sense numerar per al públic assistent, que també pot adquirir el mocador commemoratiu de la vetllada i un got de cremat (2 euros).

La Cantada de Platja d’Aro és una de les més antigues de la Costa Brava i, un cop més, repeteix la fórmula d’actuació dels grups, que pugen a l’escenari dues vegades, cantant quatre peces en cada part, un total de 24 cançons.

El punt final és l’actuació conjunta de les tres formacions per interpretar els clàssics populars La Bella Lola i El Meu Avi.

Les actuacions són presentades per Francesc Sánchez Carcassés, comunicador i reconegut expert en el món de l’havanera que també n’és el coordinador musical.

L’espectacle es torna a retransmetre en directe per Televisió Costa Brava i per diversos canals de la Xarxa de Comunicació Local.

Aquesta nit, com a complement, a l’extrem nord del Passeig Marítim, a tocar de la zona de l’actuació, s’hi celebra el 15è Mercat d’Estiu (19-0.30 h) amb diverses parades de productes alimentaris i d’artesania.

La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro l’organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport institucional de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest juliol, s’han programat dues cantades més, en un format de proximitat. La primera es va fer l’1 de juliol, i la següent tindrà lloc el dissabte, 22 de juliol, a partir de les 22.30 h, a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro, amb l’actuació del grup Americanus.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.