Artesania, art, cultura, educació i ecologia a l’abast de tothom

Aquest cap de setmana es presenta a Platja d’Aro un nou projecte social que, amb seu al municipi, i tal com han explicat els seus promotors, neix de la voluntat de recuperar i promocionar els oficis artesanals i artístics, i la construcció tradicional respectuosa amb el medi ambient.

Encara que fa mesos que treballen en el projecte, la presentació en societat té lloc aquest dissabte i diumenge, amb la presentació de la fundació artmateria i col·lectiu d’artesans/ponents, col·loquis, xerrades i un vermut. Les activitats es fan a l’edifici municipal on hi havia abans el Banc d’Aliments, en el carrer Luxemburg, número 38.


El projecte, que vol integrar-se dins el teixit social de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, gira entorn de l’arquitectura sostenible, tècniques i material, artesania i art, formació, educació, cotreball, audiovisuals, permacultura i economia circular. El lema del col·lectiu és ‘Artesania, art, cultura, educació i ecologia a l’abast de tothom’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.