La Santa Market de Santa Cristina d’Aro oberta fins al 27 d’agost amb novetats molt potents

Aquest divendres, 7 de juliol, ha obert les portes novament un dels markets més sòlids del sud d’Europa i, que l’any passat, va assolir la xifra rècord de 200.000 visitants i un impacte econòmic de 18,6 milions d’euros.

La Santa Market ha tornat, fins al diumenge, 27 d’agost, amb novetats molt potents com la presència dels xefs de Cañitas Maite, amb una estrella Michelin i dos sols Repsol pel seu restaurant OBA-, a Albacete, que passaran l’estiu a La Santa, mentre preparen el seu imminent desembarcament a Barcelona; o les actuacions setmanals de l’artista internacional Santi Serra Camps, especialitzat en domatge lliure, que presenta el seu espectacle ‘La mar de lliure’ a la pista coberta del Horse Club.

També hi haurà street food, moda, artesania, copes, activitats infantils i molta música, amb concerts gratuïts cada dia, un gran concert de la mà d’Els 40 Catalunya amb la participació de diversos artistes i grups, com l’aclamat Abraham Mateo, i el popular concurs New Talent by Coca-Cola.

Des de La Santa Market, que té com a escenari el Santa Cristina Horse Club, recorden que el punt fort de l’espai és la seva capacitat de crear emocions. “Sensacions que ens acompanyaran durant tot l’estiu i que ens connecten amb aquests moments màgics de felicitat que donen sentit a la vida”.

“Deixar-se caure per la Santa Market sempre és una experiència, que ens permet gaudir d’un sopar sota els arbres en família o entre amics, allargar la vetllada amb unes copes, acompanyar els petits de la casa a fer alguna activitat infantil o escoltar un concert a l’aire lliure amb tot el temps al davant”, descriuen des de La Santa Market.

Gaudir de l’alta gastronomia de Cañitas Maite

Enguany, el Santa Cristina Horse Club compta amb una proposta gastronòmica de luxe, que fa especialment feliç tot l’equip de La Santa Market encapçalat pel seu director, Julio Rico, el qual es va enamorar de la cuina dels xefs, Javier Sanz i JUan Sahuquillo, en una visita al seu restaurant Cañitas Maite, a Albacete.

Aquesta sintonia immediata es tradueix en un gran restaurant pop up a l’aire lliure on els xefs del prestigiós Cañitas Maite portaran a La Santa Market un menú degustació amb les seves propostes més representatives en format tapa com la cua de bou, l’Homenaje a la Matanza, l’entrepà de calamars i les celebradíssimes croquetes de pernil ibèric Joselito (premi a la Millor Croqueta del Món a Madrid Fusión 2021), per citar-ne són algunes.

Les croquetes de pernil ibèric Joselito també es podran degustar fora del restaurant, en un córner que posa a disposició de tot el públic de La Santa aquest emblemàtic plat.

El menú degustació consistirà en un menú tancat amb set tapes i unes postres, que tindrà un preu de 59 € (begudes no incloses). Podeu consultar-lo aquí.

Com a complement, els xefs han creat una versió particular del pollastre amb escamarlà en homenatge a Josep Pla, concretament al seu llibre sobre la cuina catalana ‘Llagosta i Pollastre’. Un popular mar i muntanya que, a La Santa Market, es presentarà en una versió canalla, que s’oferirà fora de carta a un preu de 9 €.

Les reserves per a Cañitas Maite, a l’espai Privé Las Palmeras de La Santa Market, ja estan disponibles aquí.

Un espectacle internacional de doma en llibertat de la mà de Santi Serra Camps

Una altra de les grans novetats d’aquesta edició és la presència de l’artista Santi Serra Camps, que oferirà vuit funcions del seu espectacle internacional de domatge natural de cavalls ‘La mar de lliure’, una experiència màgica, emotiva i commovedora.

Un autèntic espectacle sensorial que tindrà lloc els dies 7 i 14 de juliol, així com el 4, 9, 11, 16, 18 i 20 d’agost) a les 21.30 h a la pista coberta del Horse Club, per al qual s’oferiran dos tipus d’entrades: la general i la VIP (que inclourà una taula privada amb cava Vilarnau i pernil ibèric).

Música per a tots els gustos

Com cada any, la música serà la protagonista de les nits d’estiu a La Santa. A l’oferta de concerts i actuacions gratuïtes que se succeiran cada dia als seus diferents escenaris, cal afegir el New Talent La Santa by Coca-Cola, un certamen de talents musicals que arriba aquest any a la tercera edició amb més força que mai, tots els dimecres.

New Talent La Santa by Coca-Cola culminarà amb una gran gala final en què s’escollirà el guanyador del 2023.

També hi haurà un gran concert de pop i urban nacional de la mà d’Els 40 Catalunya, que tindrà lloc l’1 d’agost i portarà a La Santa grans noms del panorama musical estatal.

Activitats infantils i familiars

Entre les activitats infantils destaquen el Pony Club i una infinitat de tallers i actuacions. Hi haurà, a més, un gran espai patrocinat per Font Vella, que oferirà un servei d’acollida perquè les famílies puguin gaudir de La Santa mentre els més petits s’ho passen d’allò més bé en companyia de professionals de l’educació infantil que els acompanyaran en els diferents tallers i activitats.

Hi haurà, a més, festes temàtiques que convertiran l’espai tant en Coachella com en la Fira d’Abril o al Carnestoltes d’Estiu, que tindrà lloc el 14 i 15 d’agost.

La Santa obrirà cada dia de 18 a 1 h. L’entrada val 4 € (menors de 12 anys gratuït) i l’estacionament és gratuït.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.