Mariona Amorós, guanyadora del cap de setmana VIP a Platja d’Aro, comença a gaudir dels seus premis

Si divendres passat es va fer el sorteig del premi entre 12.500 butlletes, aquest dimecres, la guanyadora del CAP DE SETMANA VIP PER CEL, MAR I TERRA, el gran premi final de la campanya ‘Aquest Estiu, Platja d’Aro’, s’ha desplaçat fins a Platja d’Aro per a recollir el val.

Mariona Amorós, veïna del municipi de Vila-sacra (Alt Empordà), ha rebut el premi de mans del president de l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, Manel Canadell, i l’alcalde, Maurici Jiménez.

El CAP DE SETMANA VIP PER CEL, MAR I TERRA inclou diferents experiències i regals: un vol en helicòpter sobre la Costa Brava, una estada de dues nits per a dues persones als Apartaments Ciutat de Palol amb detall de benvinguda i accés a la sauna seca i de vapor, un lot de productes valorat en 300 euros de Centre Júlia, un Travessa Marítima en veler amb càtering inclòs, un Menú Gastronòmic per a dues persones al Restaurant Marisqueria M&B, un rellotge G-Shock valorat en 100 euros de la Joieria Wesselton, un val de 50 euros i un regal sorpresa de l’Òptica Gràcia i un val de 50 euros de Marfranc.

La segona edició de la campanya comercial ‘Aquest estiu, Platja d’Aro’ va començar el primer cap de setmana de maig, i les participacions es podien aconseguir, fins al 25 de juny, fent compres per un valor mínim de 20 euros en els establiments adherits en la iniciativa, promoguda per AdEM.

Paral·lelament, també s’han sortejat tres lots de regals (un Premi Cel, un Premi Mar i un Premi Terra) a través de l’Instagram d’AdEM.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.