Programa número 51 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 29 de juny a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio de l’Associació Culturejant, emès el passat 29 de juny, us vam parlar, sobretot, de jazz perquè el proper divendres s’inicien les Nits de Jazz a Platja d’Aro mentre que del 20 al 23 de juliol se celebrarà el Jazz Festival de l’Estartit. El nostre suggeriment de música clàssica per a aquest mes és el festival Internacional de Música Pau Casals, a partir del 7 de juliol, al Vendrell. També ens vam fer ressò de l’exposició al Museu d’Art de Girona dedicada a la Costa Brava, amb el subtítol De Blanes a cap de Creus, identitat d’un paisatge i de la iniciativa solidària de Girona en moviment per recaptar fons per a la lluita contra el càncer, que tindrà com a colofó final la gala “Catalunya dansa contra el càncer” el dia 16 al Teatre Municipal de Girona. Us animem a escoltar-lo!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.