Novetats musicals setmana del 26 de juny

Aquest calorós dilluns, tenim 74 novetats musicals publicades arreu del món. Nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Imagine Dragons i Inner City Youth Orchestra de Los Angeles, han llançat una nova versió de “Symphony”, el seu primer projecte de col·laboració amb Coke Studio, la plataforma musical global de Coca-Cola.

Inner City Youth Orchestra de Los Angeles comenta: “La música pot transformar les ments i les vides dels joves i la nostra cançó Collision per a Coke Studio va ser una oportunitat per crear una col·laboració i una experiència musical única. Va ser increïble treballar amb Imagine Dragons i produir aquesta bella peça de música perquè tothom la pugui gaudir”.

El llançament de “Symphony” segueix a “Be Who You Are (Real Magic)”, l’himne COKE STUDIO d’enguany del músic nord-americà guanyador del Grammy Jon Batiste i amb NewJeans, J.I.D, Camilo i Cat Burns.

A principis d’aquesta setmana, es va anunciar que el senzill “Thunder” d’Imagine Dragons va superar els dos mil milions de visualitzacions a YouTube. És el segon tema de la banda que assoleix la fita dels dos milions després de “Believer”. Esperem que aquesta nova versió de Symphony us agradi tant com a nosaltres!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Fangoria – Un poco todo ( Matt Pop Remix)
Cher – One By One ( JR’S pride mix 2023)
Chambao – Te lo dije
Shania Twain – On three
Antonio Orozco – La revolución
BTS – Take Two
Chris Brown – Summer too hot
Gwen Stefan – True babe
Texas – Keep On Talking
Beatneeks – Bala perduda
Fortuu, Quimo, Hattyy – Et vull conèixer a tu
Juan Magán i Buhos – El mòn de veritat

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Que tingueu una càlida i primaveral setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.