El CAP de Platja d’Aro obert 24 hores fins a l’11 de setembre

El CAP Platja d’Aro ofereix atenció continuada les 24 hores del dia, des del dia 19 de juny i fins a les 20 hores del dia 11 de setembre, tot i que cal tenir present que també hi ha l’hospital de Palamós per a problemes aguts i concrets que requereixen assistència mèdica immediata.

Com cada estiu l’augment de la població, fins a un 60% més de persones a qui es dona cobertura en cas de situacions urgents, que fa vacances en aquesta zona del Baix Empordà coincideix amb el període que escullen els professionals assistencials per gaudir de vacances, aquests són els motius pels quals els centres d’atenció primària de la Regió Sanitària de Girona reorganitzen els seus serveis i l’activitat assistencial.

Fora dels mesos d’estiu, el centre sanitari obre cada dia de la setmana de les vuit del matí a les vuit del vespre (inclosos els caps de setmana i festius).

El CAP de Platja d’Aro està situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55. El telèfon d’atenció telefònica del CAP és el 972 82 71 22. També està disponible el servei 061 Salut Respon o Emergències 112.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.