26 parcs infantils entre Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró

Coincidint amb la temporada turística 2023, la regidoria de Turisme ha imprès un plànol informatiu sobre tots els parcs infantils que hi ha a la població.

El plànol, que s’ha editat en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès), té dues cares presidides per les mascotes de turisme familiar, en Xalarí i la Xalarina.

Una de les cares informa de l’adreça i nucli on es troba cada parc i s’acompanya d’una fotografia de cada espai, mentre que l’altra cara situa sobre un mapa urbà, la ubicació de cada parc i fins a una quarantena de serveis d’interès social, mèdic o esportiu, com les àrees de pícnic i barbacoes, l’skate park, la biblioteca, clubs esportius, les farmàcies o la Policia Local.

També hi ha un codi QR per accedir a la plataforma turística del municipi www.platjadaro.com; el telèfon, correu electrònic i WhatsApp de l’Oficina de Turisme; i les xarxes socials del municipi.

Platja d’Aro és el nucli que disposa d’una oferta de parcs més gran, amb 16 espais lúdics i de lleure. A s’Agaró podem trobar-ne 7. I, a Castell d’Aro, n’hi ha 3. Tots tenen terres tous, un entorn segur i ofereixen una àmplia varietat d’elements de joc i entreteniment.

Un material informatiu per a residents, visitants i turistes, que s’emmarca dins les accions que duu a terme l’Ajuntament en el marc de la certificació de Destinació Familiar, que l’any 2014, va atorgar l’Agència Catalana de Turisme al municipi.

PLANOL-PARCS-INFANTILS-JUNY-2023

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.