Diverses detencions en el darrer mes relacionades amb furts en establiments i l’interior de vehicles

En les darreres setmanes, la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró ha dut a terme diferents detencions, sobretot, relacionades amb furts en establiments locals.

La setmana passada van informar de l’aturada d’un vehicle sospitós d’estar implicat en diferents furts en establiments del municipi. En l’escorcoll, van localitzar diversos objectes sostrets. Les 4 persones van quedar investigades per un delicte lleu de furt i 2 d’elles detingudes per una ordre de recerca i detenció.

Uns dies abans, havien detingut dues dones com a autores d’un delicte de furt a diferents establiments de la població. Les detingudes tenien nombrosos antecedents en delictes de la mateixa naturalesa. Va recuperar-se material valorat en més de 1.000 euros.

A finals de maig, van atrapar a Platja d’Aro dos lladres que robaven a dins de cotxes utilitzant un inhibidor de freqüències per a evitar que el propietari tanqués correctament el cotxe.

Cadascú dels dos lladres, de 42 i 48 anys, tenia unes funcions molt concretes. Quan detectaven un turisme del seu interès, un d’ells, amb l’inhibidor de freqüències, aconseguia que el propietari no el tanqués correctament, mentre l’altre el seguia per garantir que no els descobrís.

La detenció va anar a càrrec d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra que van detenir-los ‘in fraganti’. Un dels arrestats també tenia antecedents per conduir sense carnet i d’un delicte d’estafa.

En el següent enllaç trobareu consells de seguretat: https://ciutada.platjadaro.com/serveis/prevencio-i-seguretat

I si heu estat víctimes o testimonis d’un delicte, aviseu immediatament al telèfon d’emergència 112 (gratuït) per explicar el cas.

Actualització del Protocol de coordinació entre Policia Local i Mossos d’Esquadra

Afegim que, recentment, la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró així com Mossos d’Esquadra han signat l’actualització del Protocol de coordinació operativa en matèria de trànsit i seguretat viària en vies interurbanes i travesseres.

Expulsat un home al Marroc per acumular 32 detencions a Girona

Agents de la comissaria de la Policia Nacional de Sant Feliu de Guíxols han expulsat un home al Marroc perquè estava en situació irregular i acumulava 32 detencions.

Els agents van rebre un avís que aquest home estava provocant aldarulls a Platja d’Aro i es van desplaçar fins al lloc dels fets. Després de comprovar que no tenia papers, van consultar els antecedents. Tenia més de 32 detencions i condemnes judicials per delictes, com robatoris amb violència i maltractaments. A més, ja havia estat a presó anteriorment. Per això, amb l’ajuda de la Policia Local de Platja d’Aro, la policia va detenir l’home i van iniciar un expedient d’expulsió preferent.

Quan els agents van rebre la resolució d’aquest expedient per part de la Subdelegació del govern espanyol a Girona, es va posar en marxa un dispositiu per retornar l’home d’origen marroquí al seu país natal. Els agents el van localitzar a Culla, gràcies a la col·laboració amb la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró i Mossos d’Esquadra.

Després, el Grup Operatiu d’Estrangers va gestionar l’expulsió de l’home en un termini màxim de 24 hores. Els agents del CNP de Sant Feliu de Guíxols el van traslladar fins a l’aeroport de Barajas a Madrid i, finalment, l’home va tornar al Marroc en un vol acompanyat per escolta policial.

font: Informatius RPA i ACN

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.