Maurici Jímenez pren possessió del càrrec d’alcalde pel mandat 2023-2027

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró pel mandat 2023-2027 s’ha constituït aquest dissabte al migdia davant d’una cinquantena de persones.

El plenari ha començat amb la formació de la mesa d’edat, que integren els electes de més i menys edat, Joan Giraut i Marc Medina. Com que s’havia fet abans, no ha calgut que la mesa comprovés les credencials dels electes.

El següent pas ha estat la formació del plenari, on cada electe ha ocupat el seu lloc a la mesa del plenari. Els electes han pogut escollir entre jurar o prometre la Constitució. Montserrat Rovira d’ERC ha hagut de repetir la seva fórmula perquè, inicialment, no s’ajustava a dret.

Tot seguit, han presentat la seva candidatura Maurici Jiménez del PSC, Sònia Sànchez de SOM, Montserrat Rovira d’ERC, Pedro Torres de la Vall d’Aro En Comú i Sandra Moya de VOX. Destacar que al cap de llista de SOM, Adrià Tauler, que havia de ser el portaveu de SOM en aquest mandat, l’ha rellevat Sònia Sánchez, que anava en el segon lloc de la candidatura.

S’ha procedit a la votació dels candidats i candidates, i Maurici Jiménez ha tingut el suport més gran, amb els vots de PSC, JUNTS i Bloc Nacionalista Català, esdevenint l’alcalde del mandat 2023-2027. Jiménez ha rebut la vara de l’alcalde de mans de Joan Giraut. És la segona vegada consecutiva que Maurici Jiménez assumeix el càrrec de batlle.

Després han intervingut totes i tots els portaveus dels diferents grups municipals, tancant la ronda d’intervencions l’alcalde, el qual ha explicat les línies mestres del govern de PSC i JUNTS.

La sessió constitutiva s’ha acabat amb fotos de família dels membres del govern PSC i JUNTS així com de tots els regidors i regidores de la corporació municipal 2023-2027.

Govern 2023-2027. El govern està format pel PSC i JUNTS, amb regidors i regidores que continuen de l’anterior mandat, regidors i regidores que debuten en aquesta responsabilitat i electes que ja havien exercit com a regidors i regidores abans del mandat 2019-2023.

PSC-CP: Maurici Jiménez, Mónica Ríos, Josep Amat, Maria Blanco, Marc Medina i Daniel Riera.
JUNTS-CM: Imma Gelabert, Lluis Pujol, Pilar Rojas i Joan Amat.

Oposició 2023-2027. Aquest és el mandat amb més fragmentació política. Hi ha noves formacions i noves cares. També cares que continuen de l’anterior mandat, algunes que havien estat en el govern 2019-2023. Joan Giraut exercirà de cap de l’oposició.

BNC: Joan Giraut i Ofelia Castillo.
SOM-TE: Sònia Sànchez.
LVAEC-C: Pedro Torres.
ERC-AM: Montse Rovira.
PARTIT AUTÒNOMS: Aitor Tendero.
VOX: Sandra Moya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.