Les curses i marxes populars d’estiu comencen aquest cap de setmana

La primera proposta de la 9a edició de la “Vall d’Aro Circuit Series 2023 by Segurartic” té lloc aquest diumenge, 18 de juny, amb La Lineal del Camí de Ronda, amb un recorregut de 10,6 km i 190 m de desnivell acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d’escala i sorra de platja; amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge (7 h Cursa i Marxa ) i arribada a la Platja del Racó de S’Agaró (servei d’autobús per dur els participants que vulguin, des del punt de recollida de dorsals fins al punt d’inici). La segona, La Nocturna de Castell d’Aro, dissabte 15 de juliol amb recorregut mixt de 12,9 km i 200 m de desnivell acumulat de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (19.30 h Marxa i 20.30 h Cursa). La darrera, La Clàssica de Platja d’Aro, diumenge 13 d’agost: 15,2 km i un desnivell acumulat de 450 m per un recorregut majoritàriament de terra des de l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro (8 h Marxa i 9 h Cursa).

La Vall d’Aro Circuit Series 2023 és una iniciativa de la Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la gestió tècnica d’SportMadness i el patrocini de Segurartic. Es pot participar en totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’un vessant més popular. Inscripcions exclusivament en línia fins dos dies abans de la jornada de cada prova (20 h) i limitades a 400 persones (16-20 euros · 48 euros totes). Recollida de dorsals el dia abans de cada prova a Intersport Platja d’Aro (18-20 h) o al punt de sortida fins mitja hora abans del seu inici.

La inscripció inclou obsequi (wellcome pack), avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i una samarreta finisher per a qui completa les tres proves. En relació amb els guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi haurà 1r, 2n i 3r Premi, millor atleta local (resident al municipi) i al participant de major i menor edat. Per a la classificació global totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant, tenint en compte el nombre més gran final i la presència a les tres curses, i en cas d’empat el nombre de victòries (guardó: 200, 150 i 1000 euros).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.