Programa número 50 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 15 de juny a Ràdio Platja d’Aro.

El passat 15 de juny el programa de ràdio de l’Associació Culturejant va arribar a l’edició núm. 50. Vam retre un sentit homenatge a la cantant brasilera Astrud Gilberto i al filòsof i professor Nuccio Ordine, morts recentment. Vam celebrar el Premi Nacional de Cultura atorgat a la traductora Dolors Udina i vam parlar de diversos llibres: Videoclub. Las películas que cambiaron nuestra vida, de Jaume Ripoll, fundador de la plataforma d’streaming Filmin; de la publicació per primera vegada en castellà de les Cartas americanas (1940-1942) de Stefan Zweig; de la novel·la El violí d’en Lev de Helena Atlee, i de l’escultura dedicada a l’escriptor britànic Tom Sharpe a Llafranc amb motiu del desè aniversari de la seva mort, després de viure 20 anys a l’Empordà. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.