Tots per Sant Feliu i el PSC revaliden l’acord de govern pel mandat 2023-2027 a Sant Feliu de Guíxols

Tots per Sant Feliu i el Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols han revalidat el pacte de govern.

Després de les converses mantingudes les últimes setmanes, les dues formacions polítiques han decidit donar continuïtat a l’acord de govern dels darrers quatre anys.

En un comunicat que han emès a primera hora d’aquest dijous, expliquen que el primer pas de l’acord implica l’elecció, per majoria absoluta, de Carles Motas com a Alcalde de la ciutat aquest dissabte, 17 de juny, i el nomenament de Josep M. Muñoz com a Primer Tinent d’Alcalde.

TSF i PSC “pretenem seguir desplegant el projecte de ciutat comú en el que treballen des de fa anys. Ambdós partits coincidim en la majoria d’accions programàtiques” i posen en valor la bona gestió municipal i la bona entesa que han tingut fins ara.

El nou govern municipal es proposa redactar un Pla d’Actuació Municipal (PAM) que tingui l’habitatge, l’educació, l’envelliment actiu i la transformació sostenible de la ciutat (des de la conservació del medi natural, passant per la transició energètica i sense oblidar l’economia local i l’ocupació) com a línies de treball estratègiques.

Aquest projecte estarà marcat per treballar des de l’àmbit local els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i l’ Agenda Urbana 2030. També es posa èmfasi en avançar en la Ciutat cultural i creativa que permeti seguir singularitzant Sant Feliu de Guíxols i al mateix temps avançar socialment i econòmica.

Ambdós grups es plantegen cercar les eines necessàries per ser molt més àgils en l’administració diària i es comprometen a utilitzar la planificació per desenvolupar el projecte de govern que posen en marxa des d’ara mateix.
Un repte important pel nou govern és la voluntat de compartir i consensuar amb totes les forces i persones que vulguin les línies bàsiques de l’acció i la gestió públiques.

Imatge de portada extreta de la Viquipèdia.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.