Novetats musicals setmana del 22 de maig

Aquest gris dilluns hem rebut 74 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Com sempre ja les podeu escoltar al 102.7 de la FM i pels nostres canals a les xarxes.

NOVETAT DESTACADA

Amb expectació i sorpresa general Eric Clapton ha llançat una versió del meravellós clàssic de Henry Mancini “Moon River”, amb Jeff Beck. Un sorprenent enregistrament que Clapton tenia guardat.

La cançó va ser gravada poc abans de la mort de Beck al gener . “Moon River”, que està disponible digitalment des de la setmana passada, també es llançarà amb vinil amb una cara A doble anomenada “How Could We Know” el 14 de juliol.

La versió original va ser cantada per Audrey Hepburn en la pel·lícula de 1961 Esmorzar amb diamants, i va guanyar un Oscar a la Millor Cançó Original.

La música va ser escrita per Henry Mancini i va restablir la carrera del lletrista Johnny Mercer. Ha estat versionada per una varietat d’artistes al llarg dels anys, inclosos Rod Stewart i REM, i ha aparegut en pel·lícules com Nascut el quatre de juliol i Fletch.

És una de les més belles cançons de tots els temps. I com va dir el mateix Mancini ningú no ha superat l’original de l’Hepburn.
Està previst que Clapton dirigeixi un parell de concerts tribut a Beck avui 22 i demà 23 de maig al Royal Albert Hall de Londres. Per això, Clapton s’ha tret de la màniga aquesta joia d’enregistrament i s’ha fet aquest vídeo que us portem avui.
Les estrelles convidades al concert especial per a Jeff Beck inclourà Ronnie Wood, Joe Perry, Rod Stewart, Billy Gibbons, Derek Trucks, Gary Clark Jr., Imelda May, Johnny Depp i més.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Anne Marie feat Shania Twain – Unhealty
Albert Hammond Jr – Old Man
Blur – The narcissist
Jason Derulo feat Dido – When love sucks
Juanes & Juan Luis Guerra 4.40 -Cecilia
Kelly Clarkson – Favorit kind of high
Kylie Minogue – Padam Padam
Manuel Carrasco – Hay amores que duran toda la vida
Maroon 5 – Middle Ground
Miley Cyrus – Jaded
Cristina Malakhai – Pluja
Laura Garriga – Abans que tot es trenqui
Les Montses – Alcem les copes
Púniks – Llum
New George – MaiMai

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.