La Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca renoven, un any més, la Bandera Blava

El CN Port d’Aro de Platja d’Aro també ha aconseguit el prestigiós guardó

El jurat nacional i internacional que atorga les Banderes Blaves, un any més, ha distingit la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira de Platja d’Aro per la qualitat d’aquests espais i els seus serveis.

La població ha superat totes les auditories que valoren l’excel·lència de la qualitat de l’aigua de bany, els serveis i les instal·lacions, la informació i el foment de l’educació ambiental o la seguretat i la gestió ambiental.

El CN Port d’Aro de Platja d’Aro també ha renovat l’etiqueta, que reconeix internacionalment la qualitat i els serveis dels indrets distingits.

96 platges i 24 ports de Catalunya guardonats amb Bandera Blava aquest 2023

Enguany, han aconseguit el distintiu Bandera Blava que atorga la Fundació per a l’Educació Mediambiental (FEE per les sigles en anglès) 96 platges i 24 ports de Catalunya.

En el cas de les platges són dues més que l’any passat, mentre que pel que fa als ports n’hi ha un més que els que hi havia el 2022.

28 són a la de Girona, 33 pertanyen a la demarcació de Barcelona, 26 a la de Tarragona i 9 a les Terres de l’Ebre. De ports n’hi ha 10 de la zona de Girona, 7 de la de Barcelona i 7 més de la de Tarragona i Terres de l’Ebre.

L’Estat espanyol continua liderant el rànquing mundial amb 729 guardons

Espanya continua liderant el rànquing de països amb més Banderes Blaves del món, malgrat
la regressió del litoral i de la greu sequera.

Aquest 2023, Espanya aconsegueix 729 Banderes Blaves: 627 per a platges (6 més que l’any passat) a 250 municipis (2 més que l’any passat); 97 per a ports esportius (6 menys que l’any passat) i 5 per a embarcacions turístiques (igual que l’any passat).

Darrere d’Espanya s’han classificat Grècia i Turquia, respectivament. El 15% de les platges amb Bandera Blau del món són a Espanya. I és el tercer país a Banderes Blaves per a ports esportius (97), darrere d’Holanda i França.

font: Informatius RPA, ACN i banderaazul.org

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.