Moltes famíles gaudeixen a Pp’s Park de Platja d’Aro de la festa de 50 anys de Ciclón

L’accés lliure a la mítica atracció ha estat l’activitat estrella de la tarda

La muntanya russa Ciclón va entrar en funcionament a l’antic Parc d’Atraccions de Montjuïc a Barcelona l’any 1973 i va fer gaudir a grans i petits fins a l’any 1998, quan va tancar l’emblemàtic parc barceloní.

En la web destinoinfinito també expliquen que va ser fabricada per Robles Bouso Atraccions.

Amb el tancament del parc d’atraccions a la capital catalana, Ciclón es va desmuntar. I fins a l’any 2007, se li va perdre la pista, fins que la propietat del parc d’atraccions de Platja d’Aro, Pp’s Park, va anunciar la reobertura dins les seves instal·lacions, com a tret de sortida d’un procés gradual d’expansió del parc. A part de Ciclón, Pp’s Park, també va incorporar a la seva oferta d’atraccions una altra atracció del Parc d’Atraccions de Montjuïc: el vaixell Mississippi.

Des de l’any 2007, Ciclón s’ha convertit en una de les atraccions estrella de Pp’s Park. També és l’únic parc d’atraccions de les comarques de Girona que disposa d’una muntanya russa i una de les més antigues de Catalunya.El Ciclón a Pp’s Park manté tota l’essència de la seva etapa a Barcelona, un fet que l’ha convertit en una atracció molt entranyable per a moltes famílies que la recorden d’aquell temps.

Ciclón compta amb cotxes individuals per a 4 persones. La longitud de via són 335 metres, l’altura supera els 11 metres i el trajecte té una durada, aproximadament, 2 minuts.Per a celebrar el primer mig segle de vida de Ciclón, el Parc d’Atraccions Pp’s Park, aquest dissabte a la tarda, 20 de maig, li ha organitzat una festa d’aniversari a l’altura de l’efemèride amb accés lliure a l’atracció pels clients del parc, concursos i promocions vinculades a l’aniversari!

Teniu més informació sobre la festa aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.