MUNICIPALS 2023: Junts per Castell, Platja d’Aro i s’Agaró-Compromís Municipal

LA FORÇA D’UN EQUIP. Aquest és el lema amb el qual es presenta la candidatura de Junts per Catalunya a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Més enllà d’un lema, contempla l’esperit i els valors que Imma Gelabert, candidata a l’alcaldia, ha buscat en el grup de persones que l’acompanyen.

Un grup de 10 homes i 10 dones, amb una mitjana d’edat de 46 anys que tots viuen al municipi. Estan engrescats i motivats per a dur endavant un canvi a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Un EQUIP amb capacitat per a governar.

La il·lusió mou l’EQUIP, des de l’experiència d’alguns d’ells que ja han format part d’equips de govern municipal, i també l’empenta dels que per primera vegada s’engresquen en un projecte de participació en la política municipal.

Tenen tasques en la vida social, esportiva, cultural, comercial i empresarial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

L’EQUIP de Junts presentem un seguit de propostes en gran perquè així s’ho mereix Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Entenem un canvi neuràlgic del centre vital del poble entorn de la Masia Bas, a nivell cultural (amb l’ampliació de la biblioteca), de gestions ciutadanes (implementant una autèntica OAC i deixant l’edifici de l’Ajuntament com a centre de treball), de nucli civil (pensant amb un nou centre cívic i amb la dignificació del mercat actual). Dotant aquest espai d’una nova i àmplia zona d’aparcament soterrani, amb connexió amb l’aparcament que hi ha ara a la Plaça d’Europa.

Ens preocupen molt els joves, les seves possibilitats de formació, però també les facilitats de transport que puguin tenir per accedir a estudis fora de casa. I ens preocupa que es puguin quedar a viure i treballar al seu poble, i per aquest motiu tenim grans propostes per aconseguir lloguers assequibles per a ells.

Castell d’Aro i l’entorn natural ens permet pensar en un Centre de Gestió per a l’estudi i professionalització de tot el que suposi un millor comandament de la natura. La senyalització, atenció i cura de les rutes, tant de bicicleta com de senderisme són vitals, i cal contemplar-les també a nivell supramunicipal.

A S’Agaró ens cal un espai cultural polivalent de construcció singular, que tingui les dimensions adequades per convertir-se en un punt de programació durant tot l’any, no només pels visitants, sinó també i sobretot pels veïns i veïnes.

I a S’Agaró també cal refer la Plaça de St. Pol, el carrer Gavines, i les voreres.

En el Passeig Marítim cal anar més enllà dels temes urbanístics. Proposem que es converteixi en un Smart Beach, amb tecnologia per a fer-lo sostenible i referent a la Costa Brava. Aquest projecte ha de convertir-se en una prova pilot per a desenvolupar aquestes tecnologies a tot el municipi.

La mobilitat ha estat un dels grans errors d’aquest mandat, i per això pensem que ens cal donar-li la importància que mereix, amb més aparcament, accessibilitat i sostenibilitat. Hem de replantejar els carrers que donen accés al passeig i no perdre de vista que a casa nostra s’hi ha de poder arribar bé i aparcar millor, però ni s’hi ha de córrer ni ha de quedar col·lapsat pel trànsit rodat.

En definitiva, l’EQUIP de Junts per Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró contempla un programa amb propostes que es podran dur a terme per la

FORÇA D’AQUEST EQUIP!

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.