MUNICIPALS 2023: Partit Autònoms

NOU IMPULSOS PEL MUNICIPI

TURISME 365

Potenciar i desestacionalitzar el turisme a través de 4 vessants: natural, de negocis, esportiu, cultural/oci.

AUTONOMS I EMPRESES

Enfortir l’Àrea de Promoció econòmica a través de Impulsar el petit comerç i l’emprenedoria local i atraure capital a través de les reduccions fiscals i bonificacions. Potenciar les formacions i el networking.

JOVES I GRANS

Apropar-se al model europeu de l’atenció més centrat en les persones grans a través de: Reendreçar activitats de centres cívics i centre de dia. Fomentar la relació intergeneracional a través de l’acompanyament emocional. Reforçar la implicació i l’autonomia dels joves a les festes locals.

SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Dinamitzar la transició cap a un municipi ecofriendly a través de: potenciar l’ús d’energies renovables, l’adequació d’espais, arbrat i edificis públics.

CULTURA, ESPORT I LLEURE 

Donar protagonisme als actius històrics i culturals locals i potenciar-ne de nous. Seguir fomentant l’esport base i femení. Definir xarxa per a senderisme, excursions, BTT, etc.

MOBILITAT, ACCESSIBILITAT I SEGURETAT CIUTADANA

Prioritzar la rehabilitació de voreres i eliminar barreres arquitectòniques per facilitar la mobilitat. Connectar i equipar les connexions entre nuclis urbans. Potenciar la seguretat amb presència policial.

TRÀMITS BUROCRÀTICS, TRANSPARÈNCIA I DIGITALITZACIÓ

Fomentar la transparència en les actuacions dels polítics mitjançant la comunicació constant amb els ciutadans, habilitant espais per preguntar i donar respostes. Facilitar els tràmits burocràtics (finestreta única). Modernitzar web.

POLÍTIQUES SOCIALS

Creació de parc d’habitatges de protecció oficial amb preu de lloguer públic. Polítiques igualtat de gènere, Atenció a la comunitat LGTBI+. Integració dels animals com a membres de la societat.

TERRITORI

Endreçar imatge visual municipi i de marca. Mancomunar serveis públics per assolir eficiència. Afrontar reurbanitzacions Mas Nou i Mas Semi. Prioritzar el projecte del Passeig Marítim del municipi.

SUMA’T AL 9 IMPULS

VOTA PARTIT AUTÒNOMS

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.