MUNICIPALS 2023: Ara Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró-Ara Pacte Local

CENTRATS EN CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Afrontem un dels mandats més transcendents dels darrers anys. Transcendent pels reptes que els mateixos veïns ens exigeixen, i que per responsabilitat hem d’assumir en els nostres objectius.

Per poder assolir aquests “mandats” ciutadans, hem format un grup, preparat, transversal, que representa la realitat del nostre municipi en els seus tres nuclis a nivell social, cultural i econòmic.

Els grans projectes que s’han de desenvolupar a casa nostra es diferenciarà de cadascun dels grups en la manera portar-lo a terme. La nostra proposta: SENY.

Aquesta manera de fer, el que es necessari, de manera lògica i que sembla tant fàcil, és el que creiem que es necessita en aquest moment. I ho aplicarem en diversos àmbits

Hi ha consens en un Nou Passeig Marítim, que de costat de les associacions hem de fer que el municipi no doni l’esquena al mar. Un passeig que ha de ser un patrimoni del poble. On vetllarem per la convivència i la compatibilitat d’usos lúdics (per veïns i visitants) i econòmics. Ordenar aquests usos on tots acceptem les normes de convivència.

Un passeig segur. Apostem per millorar la seguretat amb la instal·lació d’un punt d’atenció a la ciutadania a la mateixa platja gran, en contacte permanent amb la policia.

Nosaltres ja hem començat a treballar per aquest nou passeig, aconseguint incloure dins els pressupostos de l’estat el cost de la redacció del projecte. Ja estem en marxa.

Revitalitzar les Galeries Comercials, l’entrada de Platja d’Aro, accés al centre comercial a l’aire lliure. On inicia l’experiència de qui ens visita.

Hi ha infraestructures importants que necessiten, pel seu ús, una forta reestructuració com el Palau d’Esports de la Pl Europa, en decadència els darrers mesos, ampliació del local d’ús social de S’Agaró per tal de poder ampliar els seus usos o reformar el Centre Cívic Vicens Bou.

El servei de neteja i de recollida de deixalles no està al nivell que mereix els nostres veïns i visitants, ni el preu que paguem. És millorable, i així ha de ser.

Cada estiu es posa a prova la mobilitat al nucli urbà i als accessos. Apostem per prendre les mesures necessàries per fer un municipi més sostenible energèticament, en mobilitat, amb més zones verdes i una utilització més eficient dels recursos hídrics. Resoldre el deute històric en mobilitat pública. Creiem en un entorn més sostenible.

Atenció a les persones, tant la nostra gent gran com als joves. Dotar dels serveis que requereixen els col·lectius, que en una societat canviant, hem d’actualitzar constantment per fer front a les necessitats que ens exigeixen i ens exigim nosaltres mateixos. I no tant sols les bàsics en salut, sinó també en oci.

Hem de dotar de les eines als joves per créixer professionalment, culturalment, i amb totes les garanties. Són el nostre present i futur.

Amb moltes més propostes, amb molt seny i amb la voluntat de voler el millor pel conjunt:

Centrats en Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Centrats ens tu.

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.