Sandra Moya encapçala la candidatura de VOX a les Municipals 2023

Moya ha destacat que el suport a les famílies, el turisme o l’eficiència de l’administració són línies estratègiques del programa de la formació

Sandra Moya és la candidata de VOX a les Municipals 2023 que se celebraran el diumenge, 28 de maig.

És la primera vegada que VOX presenta la seva candidatura en uns comicis locals a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Sandra Moya ha explicat que “posarem a la família al centre de les polítiques públiques. Impulsarem
una perspectiva de família especialment en matèria d’urbanisme, serveis públics, fiscalitat, transport i ajudes socials”.

“Reforçarem la seguretat i els efectius policials als nostres carrers enfront de la creixent delinqüència (l’any 2022 un 15% més que l’any anterior), el narcotràfic, els robatoris, l’ocupació il·legal de vivendes per tal que els nostres barris tornin a ser espais on sigui agradable viure”, referint-se a un altre dels puntals del seu programa electoral.

A continuació podeu trobar la llista de tots els membres de la candidatura, d’acord amb la informació facilitada pel mateix partit:

Sandra Moya Bolivar: Nascuda a Sabadell. Porta a Platja d’Aro des del 2010. Graduada Superior en Comerç Internacional. Postgrau en Comerç Exterior. Actualment, és autònoma, té un petit negoci familiar amb el seu marit. Casada, mare de dos fills. Els seus hobbies són el pilates, el ioga i l’esport a l’aire lliure.

Raul Chillaron Murciano: Nascut i viscut sempre a Platja d’Aro. Tècnic especialista en Instal·lacions gasoses, tèrmiques. Continua formant-se en noves tecnologies i energies sostenibles. Treballa a l’empresa familiar. Per experiència pròpia, té una gran sensibilitat cap a les persones que conviuen amb situacions mèdiques complexes.

Elena Cuenca Torres: De Sant Feliu de Guíxols. Mare i treballadora. Els seus hobbies són la música, el cinema i viatjar. El seu temps lliure el dedica a la seva família, als seus amics i a la lectura.

Sergio Montilla Haro: Nascut a Platja d’Aro. És pensionista. Dedica gran part del seu temps a unes associacions creades per ell on ofereixen ajut i assessorament a les famílies amb nens superdotats intel·lectuals. També té una Associació d’usuaris dels serveis d’ensenyament. El seu temps lliure el dedica a la lectura i a passejar.

Bartolome Lopera Castro: Resideix a Calonge, tot i que va néixer a Lleida. Té 64 anys i està jubilat. Abans de jubilar-se va estar treballant com a Director Comercial en una empresa del sector de la fusta. És esportista, va sovint al gimnàs i es cuida molt, li encanta investigar i aprendre tot el que impliqui portar una vida saludable.

Rosa Sanchez Espinosa: Nascuda a Jaén. Ha viscut des de petita a Castell-Platja d’Aro. Ha treballat de comercial i com a monitora infantil. És molt activa i els seus hobbies són el ball i la música.

Maria Luz Viniegra Garcia
Ana Maria Bolivar Hernandez
Ruben Alexander Visser Moya
Juan Fernandez Rivera
Tamara Valdes Boza
Oscar Lopez Fernandez
Judith Perich Serrano
Nicolasa Cecilia Muñoz Andugar
Alvaro Fernandez Gonzalez
Jose Antonio Muñoz Andujar
Antonia Vaquero Fernandez
Maria Rocio Limon Rodriguez
Tomas Fernandez Garcia
Sonia Muñoz Vaquero

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.