Platja d’Aro es prepara per viure una 3a edició del Tradeinn International Triathlon-1406INN amb moltes novetats

L’esdeveniment, en el qual participaran 1.400 esportistes, s’ha presentat aquest matí, a la seu de la Generalitat de Catalunya amb l’assistència de totes les parts organitzadores

La 3a edició del Tradeinn International Triathlon-1406INN, la prova de referència del Triatló a la província de Girona, se celebrarà el pròxim cap de setmana.

Els preparatius de l’esdeveniment ja estan en marxa amb la instal·lació de grans carpes a la Plaça d’Europa, per exemple, i la presentació aquest matí a Girona de la prova que, segons han explicat “multiplica la seva oferta de curses, arribant a les quatre curses en un cap de setmana”.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 1.400 esportistes, dels quals un 20% s’han inscrit de Catalunya, un 40% de la resta de l’estat i el 40% restant són d’altres països.

Dissabte 13/05/2023. Carretera: Distància completa i mitja.

La prova emblema de la prova, continuarà sent la Full distance. Amb ja dues edicions a l’esquena, sent l’únic Triatló de Llarga Distància d’Espanya amb un recorregut ciclista en una sola volta, 140.6INN tornarà a oferir a tots els triatletes del món l’oportunitat de descobrir el paradís del ciclisme que és la província de Girona en un esdeveniment èpic i espectacular que acaba a l’epicentre de Platja d’Aro.

Després de 3,8 km de bany a les tranquil·les aigües del Mediterrani, els triatletes recorreran 180 km per paisatges únics de la Costa Brava i l’Empordà. Un cop finalitzat el circuit ciclista, els triatletes recorreran 42,2 km pel centre de Platja d´Aro. Sens dubte, un repte espectacular que culminarà amb una meta al cor de Platja d’Aro on l’atleta rebrà la seva, tan esperada i preciosa, medalla de finisher.

D’altra banda, la Mitja Triatló se celebrarà simultàniament a la prova Full. Amb distàncies de 2,90 i 21 km pels mateixos circuits emblemàtics i privilegiats de la Costa Brava i Girona. Sens dubte, un repte més assequible, però igual d’espectacular, per a ampliar el ventall de triatletes que volen gaudir de l’esdeveniment.

Diumenge 14/05/2023. Gravel: Distàncies: Mitja “Half” i Olímpica

La gran novetat d’aquesta edició és el naixement del Gravel Triathlon. Una disciplina inèdita en el món del triatló que té la particularitat de realitzar-se amb bicicletes “Gravel”. Aquestes bicicletes són similars a les bicicletes de carretera, però amb un pas de roda més ample per permetre l’ús de pneumàtics de muntanya per anar a senders i pistes de terra.

Els triatletes s’enfronten a un circuit de natació, una ruta ciclista que transcorrerà en un 98% per trams sense asfaltar (travessant l’espai natural de les Gavarres) i acabant amb una cursa a peu per les muntanyes que els portarà fins a la meta al centre de Platja d’Aro.

Les distàncies de triatló de gravel seran “Half” (2-75-17) o “Olímpica” (1,5 – 35-9)

Sens dubte, 140.6INN serà la prova de Triatló de l’any a la província de Girona i donarà l’oportunitat a triatletes d’arreu del món de conèixer Girona de la millor manera possible: fent esport, i gaudint d’una de les poblacions turístiques de referència del país.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.