Novetats musicals setmana del 8 de maig

Avui, com cada dilluns hem rebut les novetats musicals publicades arreu del món. 75 nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Harry’s house va ser un dels discos més venuts i més importants del 2022. I Harry Styles està entossudit en que això segueixi sent així també el 2023. Per això, a més de reprendre el seu Love on Tour en sòl nord-americà, el britànic ha posat en marxa la maquinària de promoció del nou senzill del seu projecte discogràfic més recent.

L’ex-One Direction va confirmar a través de les xarxes socials que Satellite seria el seu proper i imminent single. La notícia va saltar aquest passat 3 de maig a les 18h quan es va estrenar el videoclip d’aquest tema que sempre ha estat un dels favorits dels fans de Harry.
Satellite recollirà el testimoni dels seus anteriors singles que van servir per promocionar un dels treballs de més èxit de la seva carrera. As it was, Late night talking i Music for a sushi restaurant van ser els senzills anteriorment presentats al públic que van aconseguir una gegantina repercussió a nivell mundial.

A hores d’ara ningú no dubta que Harry’s House és un dels discos més importants de l’any. Tres anys després de triomfar amb Fine Line, Harry Styles ha tornat amb magnificència amb 13 noves cançons que han enamorat el públic i la crítica. El britànic, que mima cadascuna de les produccions, ha tornat a demostrar que pocs artistes contemporanis tenen tanta elegància com ell a l’hora de polir una cançó.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Miki Nuñez feat Carlos Sadness – Suerte
Sam Smith – Lose you – Felix Jaehn remix
Will.i.am x Lil Wayne – The formula
Efecto Pasillo – La ultima vez
Celine Dion – I’ll be
Take That Robin Sclulz & Calum Scott – Greatest Day
Ed Sheeran – Curtains
Texas – After All
Jason Derulo – Glad U Came
Illenium with Avril Lavigne & Travis Barker – Eyes Wide Shut
Nuria Lopez – Girem ho tot
Edu Esteve – A flor de pell

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Que tingueu una càlida i primaveral setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.