Pedro Torres, candidat de LVAEC-C, presenta la seva llista per a les Municipals 2023

Torres ha explicat que es tracta d’una candidatura equilibrada, que persegueix la contínua millora de qualitat de vida de la població amb valors com la igualtat i la participació ciutadana

Pedro Torres ha presentat, aquesta tarda, la candidatura de La Vall d’Aro en Comú-Confluènca a les Municipals 2023 que se celebraran el diumenge, 28 de maig.

El candidat ha remarcat que “la Agrupación de La Vall d’Aro en Comú-C presenta una candidatura equilibrada en experiencia de gestión pública y privada, equilibrada en representación territorial y comprometida con las personas con proyectos y propuestas de acompañamiento y seguimiento
vital de nuestras ciudadanas y ciudadanos”.

“Todo ello da como resultado un grupo cohesionado y compacto de candidatas y candidatos preparados para trabajar en la atención y mejora de la calidad de vida de la ciudadanía de Castell d’Aro, Platja d’Aro y s’Agaró.”, ha afegit.
A continuació podeu trobar la llista de tots els membres de la candidatura, d’acord amb la informació facilitada pel mateix partit:

Pedro Torres López: Treballa en la farmàcia de Castell d’Aro des de 1985 i té formació en la Diplomatura de Magisteri, així com és Auxiliar Major diplomat de farmàcia. Més de 20 anys d’experiència i representació política en el municipi. Els seus moments lliures els dedica a la seva família, la lectura i el cinema.

Ester Moyano Bermejo: Estudis de magisteri d’educació infantil i física, estudis de dansa. Crea diversos projectes empresarials focalitzats en la dansa a Girona i Platja d’Aro. Està convençuda que els valors, el treball i el respecte al costat de l’esport milloren el creixement personal i la qualitat de vida.

Víctor Medina Serra: Estudis d’Anatomia patològica i química. Actualment, treballa com a químic en una empresa privada. Creu en la política com a instrument bàsic per a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns, apostant per la defensa territorial ecològica i la formació i inserció laboral dels joves.

Ramona Huertas del Sol: Modista de professió i vocació, compagina el seu treball amb la dedicació familiar i la presència activa i participativa en l’associacionisme local, formant i presidint l’Associació de Dones de la Vall d’Aro on promouen activitats de relació, formació i espais lúdics.

Oliver Gonzalez Garcia: Professional del món sanitari, compromès i actiu dins de l’agrupació local des de fa temps, amb l’objectiu de millorar el dia a dia de les persones a través de la política. Els seus principals entreteniments són la família, l’esport i el medi ambient com a aposta de futur.

Francisca Martinez Sanchez: Estudis de Gestió comercial i vendes, i informàtics. Actualment, treballa en el Burger King. Les seves hores lliures les dedica al voluntariat social, a l’acompanyament i ajuda a persones i famílies necessitades. Forma part de l’agrupació, en defensa de la Igualtat i la llibertat de les persones.

Angel Barreros Escribano: Funcionari públic, actualment jubilat per motius de mobilitat funcional. Persona activa en els moviments associatius del municipi. Més de 20 anys en l’Agrupació amb els objectius d’aportar experiència i projectes en la gestió d’ajudes i serveis municipals.

Desiree Duran Cabrera: Cursant tercer de farmàcia i molt implicada amb el municipi en activitats lúdiques i culturals. En el temps que li queda lliure després de treballar com a tècnica en una farmàcia, li agrada llegir, veure sèries i viatjar.

Miguel Villanueva Benedicto: Ciutadà de Platja d’Aro i jubilat. Destaca per la seva implicació en el teixit associatiu local amb l’Associació Oncolliga que, al costat de la seva dona Lidia Coello, han treballat i treballen recaptant diners per a ajudar a persones i famílies que pateixen càncer.

Ana Balsera Cintas: Professional de l’atenció personal i la venda, és una persona compromesa amb tots els projectes que ajudin a la millora del teixit comercial del municipi. El seu temps lliure el dedica a la seva família i li encanta llegir i viatjar.

Francisco Miguel Anguita Cano: Lampista i restaurador, és l’exemple de com un autònom pot subsistir treballant i passant per diferents situacions econòmiques. Membre històric de l’agrupació. El poc temps lliure que li queda el dedica a la seva família.

Maria Isabel Eguez Alava: Formada entre l’Equador (on va néixer), els Estats Units i Bèlgica estudiant el cultiu de plantes in vitro. Funcionària local, però manté la seva formació d’especialització en estudi de medicina homeopàtica i de teràpies alternatives, Implicada en la inclusió de les persones recentment arribades.

Jonatan Vicente Pinto Vieira: Metge resident de Medicina Familiar en el CAP de Platja d’Aro. Membre de la llista electoral de forma continuada amb objectius com, mantenir la sanitat pública, reforçar el sistema sanitari i enfortir l’atenció primària. Li agraden els videojocs i l’esport.

Olesya Tonkonom Boyko: Professional en l’atenció i serveis, treballa actualment com a responsable tècnica d’una comunitat de veïns. També ha fet altres treballs relacionats amb el teixit comercial local. Alegre i compromesa en projectes que sumin en la millora de la qualitat de vida.

Desiderio Duran Fernandez: Funcionari municipal lligat a l’Àrea de Serveis. Nascut a Sevilla, però amb molts anys a Platja d’Aro. Històric en el grup polític i exemple d’adaptació en el conviure diari del poble,  participant de manera activa en entitats i associacions locals.

Antonia Cabrera Bañuelos: Treballa com a governanta en una empresa d’hostaleria. Representa un dels pilars que generen economia local i ocupació. Involucrada en el teixit associatiu formant part d’associacions locals de caràcter lúdic i assistencial. Gaudeix de la seva família en el seu temps lliure.

Antonio Lopez Alcantara de la Cruz: Arrels madrilenyes, però de cor universal. Membre històric i treballador incansable de l’Agrupació, aportant serenitat i sentit de la igualtat. El seu temps lliure el dedica a la seva família.

Maria Teodora Merino Moreno: Jubilada i dedicada a cura de la seva família. Un altre referent en l’Agrupació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.