Una vintena de nacionalitats representades en la 4a edició de l’ITF Platja d’Aro 365

El Torneig Internacional de Tennis Femení es disputa fins diumenge a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro

D’aquest diumenge fins al pròxim, 14 de maig, les instal·lacions del Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro acullen els partits del 4t Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365, de la categoria W25+H, amb la participació de tenistes d’arreu del món procedents d’una vintena de països.

S’hi van inscriure unes dues-centes tenistes, però l’estructura del campionat obliga a limitar la participació. Es disputaran partits de la categoria d’individuals i de la modalitat de parelles.

Aquest diumenge ha començat la ronda de qualificació. A partir de dimarts es jugaran els primers partits del quadre final.

Cada dia es pot veure sobre les pistes de terra batuda del club platjarenc jugadores molt importants i grans promeses del tenis femení mundial, oferint un gran espectacle esportiu. Hi participen 64 jugadores d’una vintena de països. Cal destacar la presència de Jessica Bouzas Maneiro o Claudia Ferrer Perez.

La guanyadora final s’emportarà 60 punts vàlids per a la classificació ITF/WTA, pels 36 que rebrà la finalista. Les esportistes que arribin a les semifinals en guanyaran 22, mentre que en seran 11 per aquelles tenistes que aconsegueixin classificar-se per als quarts de final. Hi haurà dos quadres, un d’ells individual i l’altre per a dobles.


Un Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365 que, per tercer any consecutiu, està dotat amb 25.000 dòlars. En la primera edició la dotació va ser de 15.000 dòlars.

El torneig platjarenc, a més, per segona vegada, és una de les tres seus del Circuit Costa Brava Pirineu de Girona de tennis femení, que també es disputa a la Bisbal d’Empordà (juny) i Tossa de Mar (abril) i que s’ha convertit en el primer circuit de les seves característiques a l’Estat.

Més informació del tornig a www.itftennis.com i www.clubtennisdaro.cat

També podeu recuperar l’entrevista amb el director de l’ITF Platja d’Aro 365 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.